STRAVIČNA NESREĆA KOD PETROVCA NA MLAVI: Mladići kolima udarili u drvo i poginuli! (FOTO)

Dva dvadesetpetogodišnja mladića poginula su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Kamenovo kod Petrovca na Mlavi.

screenshot-162
Screenshot

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Kamenovu kod Petrovca na Mlavi poginula su dvojica mladića. Povređene su dve osobe. Automobil u kome su bili stradali i povređeni mladići sleteo je s puta i udario u drvo.

Na licu mesta stradali su vozač Mihajlo Jović (25) i putnik Ivan Stanisavljević (25) koji je sedeo iza vozača, obojica iz Petrovca na Mlavi.

screenshot-163
Screenshot

U vozilu su bile još dve osobe od kojih je jedna zadobila teške a druga lake telesne povrede. S.J. koji je sedeo na zadnjem sedištu iza suvozača, zadobio je teže povrede.

On je hitno prebačen u požarevačku bolnicu i nalazi se van životne opasnosti. Suvozač, I.I., zadobio je lakše povrede i pušten je na kućnu negu.

Nesreća se dogodila noćas u 2.20, kada je automobil “pežo” u kome su bili stradali i povređeni mladići sleteo s puta i udario u drvo.

screenshot-164
Screenshot

Četvoro mladića iz Petrovca na Mlavi, okupili su se da proslave novi posao koji je dobio nastradali Mihajlo. On je častio društvo jer je u četvrtak trebalo da počne da radi na jednom kruzeru u Crnoj Gori.

Sva četvorica su otišla da to proslave u kafani u selu Rašanac, gde su te večeri učestvovali u manjoj tuči. Nakon toga su došli u Petrovac na Mlavi i druženje nastavili u jednom kafiću u gradu. Međutim nakon kraćeg vremena provedenog u kafiću u Petrovcu oni su ipak rešili da se vrate u kafanu u Rašancu, i ta odluka ih je koštala života.

Istraga koju vrši MUP će pokazati da li su mladići bili pod dejstvom alkohola i da li je to uzrok nesreće.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker