OBRT U ISTRAZI: Muž ubio suprugu, a ne razbojnici?!

Policija je odredila zadržavanje do 48 časova Goranu Ž. (52) iz Medoševca zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jasminu Ž. (48), čije je beživotno telo pronađeno je rano jutros u njihovoj porodičnoj kući.

ubistvo-u-medasevcu
Foto: B. J. / RAS Srbija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva policja je odredila zadržavanje do 48 časova osumnjičenom zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, potvrdio je portparol Višeg tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Goran Ž. je jutros dozvao komšije u pomoć oko 8.30 časova i ispričao da ga je oko 3 časa iza ponoći, pošto se vratio u kuću sa autobuske stanice gde je odvezao sina, neko udario u potiljak i da se od tada ničega na seća. U sobi u kući nađeno je beživotno telo njegove supruge Jasmine, nakon čega je tužilac u pratnji policije obavio uviđaj.

Pošto je u stanu izvršena premetačina, sve je ukazivalo na razbojništvo, ali policija nije isključila ni sve ostale moguće razloge. Goran Ž. je prebačen u KC Niš gde je konstatovano da ima samo lake povrede i da nije životno ugrožen, kao i da je pod velikim stresom, ali je u toku popodneva, po izlasku iz bolnice zadržan u policiji.

Proverava se da li osumnjičeni ima veze sa ovim zločinom. Nakon isteka 48 sati on će biti ili pušten na slobodu ili će mu biti određen pritvor, kaže izvor iz istrage. Jedan mogućih od razloga za određivanje zadržavanja je i taj što Goran Ž. živi i radi u Sloveniji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker