VELIKI OPOZICIONARI, A MEŠETARE PO POTREBI SA SVIMA: Požarevačka opozicija spava dubokim snom

Da li postoji opozicija u Požarevcu ili su usta većini požarevačke opozicije od strane lokalnih vlastodržaca na razne načine zatvorena za bilo kakvo oglašavanje.

Foto: Ilustracija/thequint

Dvadeset godina kako ima onih koji su nekada bili vlast, pa opozicija, menjali partije, osnivali partije i mešetarili za svoje lične i poslovne interese, busajući se u grudi kako su oni veliki opozicionari, a mešetare po potrebi sa svima.

Ima i onih koji sa jedne strane kritikuju lokalnu vlast, a sa druge strane hvale deo SNS-a kako su oni novi i kvalitetni ljudi partije.

To bi isto bilo, kao kada bi neki opozicioni lider, hvalio Anu Brnabić, a kudio Aleksandra Vučića.

Postoje i oni kojima je SNS zaposlio decu i preko svojih udruženja i projekata uzimaju novac od vladajuće strukture, a za narod su isto veliki opozicionari.

Takođe, nezvanično se saznaje da su iz jedne opozicione partije isključena dva funkcionera, odnosno gradski odbor ih je izbacio iz stranke.

Vremena su turbulentna, što bi rekli klinci, iste face se pojavljuju na javnoj sceni u Požarevcu već neko vreme.

Mladi odlaze iz grada, a studenti koji nisu završili fakultete u isturenim odeljenjima se više ne vraćaju u svoj grad.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. O kojoj opoziciji pričate? DS u kome je ostao šljam pijandura i ispušenih lula. SSP gde su karijeristi koji hoće samo sebi dobro? NS u kojoj svi liče na DSS!? DSS koji ne postoji, osim što je otvoren kafić u kooperaciji sa ultra SNS – JUL nasilnom Vranom! O kojoj Vi opoziciji u Požarevcu pričate? Možda onaj pokret gde glavna plava glava peva besplatno po kafićima sa slušalicama na ušima? Smešno, presmešno! Mali šljunak je institucija za njih, sa svojim podanicima iz Poljane, doktorima, profesorima matematike i direktorima preduzeća. Nije više smešno, tužno je što će SPS-SNS da vlada ovde još par vekova

  2. Sto da ne spavaju kada rade sto im drugi napise i naredi para dobijaju,od nadredjenih spolja i unutra, resenja neka nemaju, cilj da im se na tacnu da vlast. Bolje da nesto pametno i korisno rade za ovu drzavu i da piju hidrogenizovane vodu umesto sto se pijance pa neznaju sta pricaju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker