HAPŠENJE U KOSTOLCU: Gej Sekretar Slađana Petrušić Gutić, uskoro, pred javnim tužiocem!?

Kako portal TPKNEWS nezvanično saznaje, u toku je opsežna policijska istraga nakon prijave koje je udruženje slobodnih medija podnelo protiv gej Sekretara gradske opštine Kostolac Slađane Petrušić Gutić, u vezi reketiranja ugostitelja i vlasnika butika koje po Kostolcu sprovodi istoimena.

Slađane Petrušić Gutić

Izjave su, do sada, u svojstvu građanina i ostećenih, policiji dali, vlasnik kafea Antik, Dujaković Branislav, čiji se objekat nalazi na samoj raskrsnici ulice Rudarske i Bože Dimitrijevića.

Naime, Slađana Petrušić Gutić, je po njegovoj izjavi, više puta, u periodu između 2014 i 2017 godine, izdavala nalog inspekcijskoj službi i komunalnoj policiji o privremenom zatvaranju i rušenju letnje bašte ovog kafića, sve dok joj se vlasnik nije obratio za pomoć, koja se sastojala u apoenima od po 500 eura. Ukupno je na ime “završavanja” posla isplaćeno 9.000 evra u pomenutom vremenskom periodu.

Istovremeno, vlasnik picerije “Galija” koja posluje u sistemu “Zora Turs”, Miloš Damnjanović poznatiji kao “Trke”, trenutno nije dostupan istražnim organima jer se nalazi na odmoru, ali je obavestio nadležne u telefonskom razgovoru da će sarađivati u istrazi, jer ne može više finansijski da izdrži prohteve Slađane Petrušić Gutić.

Takođe, pod sumnjom reketiranja su i vlasnici piljare “Delišes”, koja se nalazi na samom ulazu kostolačke pijace, u kojoj sekretar, Petrušić Gutić ima otvoren ceh, u vidu prodajnog asortimana ove piljarnice, takođe postoje sumnje da je Sekretaru plaćen odmor od strane vlasnika.

Sekretar Slađa, u poslednjih mesec dana, primećena je da ispija pivo i kafu u caffeu “Maligan” i “Chill out”, tako da, ovim putem, apelujemo na vlasnike, da ne daju nikakav novac i ostale povlastice u ime straha, već da se obrate Policiji.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ta dvojica smradova koji su navodno reketirana su napravili bašte na trotoaru, tako da je onemogućen normalan prolazak pešaka. Taj Dujaković je kako se priča pod istragom u Austriji jer je na prevaru preoteo kafić od bivše žene pa je i vlasništvo kafića dovedeno u pitanje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker