POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC: Novi objekat za vatrogasce u Velikom Gradištu

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen temeljac za izgradnju objekata vatrogasno-spasilačkog odeljenja (VSO) u Velikom Gradištu.

Foto: MUP

– Za samo godinu dana renovirali smo 30 objekata i izgradili nove vatrogasne stanice u Trgovištu i Aleksandrovcu. Narednih meseci nas očekuje i završetak izgradnje objekata u Velikom Gradištu i Negotinu, ali i isporuka 77 vatrogasnih vozila na nivou cele Srbije – , rekao je ministar Gašić.

Ukazao je da savremeno doba nosi nove bezbednosne izazove, kao i da su usled klimatskih promena elementarne nepogode sve drastičnije.

– Stižu vam nova vozila, savremena oprema kako biste spremno mogli da odgovorite na sve te izazove, sačuvate sebe, ali i da kao i do sada budete zaštitnici i spasioci naših građana i njihove imovine – , kazao je ministar vatrogascima.

Prema njegovim rečima, cilj Ministarstva unutrašnjih poslova je da vatrogascima-spasiocima omogući najbolje uslove za rad.

– Dosta objekata je već završeno, u nekima su radovi još u toku, a renoviraćemo i izgraditi ih još – , istakao je Gašić.

Objekat u Velikom Gradištu biće ukupne površine od 400 kvadratnih metara.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker