ĐOKIĆU, BRUKO JEDNA: Naprednjaci pripremaju smenu direktora “Kostolac usluga”?!

Kako saznaje Insajder Mile Sova, pojedini izvori iz vrha požarevačkog SNS tvrde da postoji opcija da Dragoslav Đokić u narednom periodu bude smenjen, samo se traži najbolje rešenje, jer radnici kod njega imaju platu ispod minimalca, a on se i dalje bahati, vozi službeni auto 24 sata i loše upravlja preduzećem.

Dragoslav Đokić/Foto: Facebook

Radnici Kostolac usluga koji su angažovani na PP poslovima u službi obezbeđenja, službi održavanja i higijene, nemaju plaćeni topli obrok i prevoz, nemaju godišnji odmor, slobodne dane, a kada su na bolovanju ne plaća im se. Najveća sramota je pre svega Dragoslava Đokića, pa i predsednika Skupštine ovog preduzeća, što radnike na PP poslovima u proseku drže od dve do dve i po godine, a nakon toga ih prebacuju na određeno vreme.

Radnici u državnom preduzeću imaju mizerni topli obrok, male plate, a pojedini radnici ispod minimalca – 33 hiljade dinara. Preduzeće je u rukama Dragoslava Đokića koji nije sposoban da se izbori sa svim izazovima i jednostavno on je najveći kadrovski promašaj SNS. Na sastancima govori, „će bude ljudi polako, obećali su novac će da dadu“.

U kolektivu je već nekoliko godina loša atmosfera, a početkom ove godine od Dragoslava Đokića su zahtevali poverenici sindikalnih organizacija, pomoćnik upravnika, šefovi i komandiri obezbeđenja da smeni upravnicu Marinu Tripković, zbog kako su naveli – da je nepodnošljiva u komunikaciji. Nisu nastavili do kraja sa zahtevom, jer bi morao i Dragoslav Đokić da podnese ostavku, zato što je ona njegovom zaslugom napredovala u upravnika preduzeća, Marina Tripković koja obožava policajce, a bogami i policajke.

Đokiću, bruko jedna, skupljaj svoje pinkle i sklanjaj se, nemoj da se brukaš. Da li mirno spavaš da ti radnik u održavanju koji najviše radi i ne vidi se od prašine, do juče je primao platu 29 hiljada dinara, a sada 33 hiljade dinara?

(Tpknews.com/S.A.)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker