UŽAS U NEMAČKOJ! Dečak iz Srbije zadavio devojčicu, njegov otac ubio pastoku (VIDEO)

Užasan zločin dogodio se u šumi u Ulmu u sredu 27. decembra prošle godine kada je tinejdžer (15) iz Srbije, davio vršnjakinju koja je preminula u bolnici 1. januara.

Foto: Shutterstock/Društvene mreže

Nemački mediji prenose da je dečak (15) uhapšen u blizini mesta gde je pronađena devojčica koju je Hitna pomoć reanimirala i prebacila u bolnicu.

– Dečak je pozvao pomoć i prijavio da je u šumi ubio svoju devojku i dao je lokaciju, a onda se udaljio. Kada je medicinska ekipa stigla na lice mesta na vratu devojčice koja nije davala znake života uočeni su tragovi davljenja ali i borbe, pa je odmah pozvana policija koja je samo stotinak metara dalje pronašla i uhapsila dečaka, koji je bio pomalo dezorijentisan i imamo je neke povrede na rukama, a nakon privođenja je utvrđeno da je poziv Hitnoj pomoći upućen sa njegovog mobilnog telefona – objasnio je izvor iz istrage za lokalne medije.

Devojčica je u teškom stanju primljena u bolnicu, ali je nažalost u ponedeljak 1. januara u ranim jutarnjim satima preminula.

– Dečak je od hapšenja u pritvoru i njemu se sada na teret stavalja krivično delo ubistvo iz nehata – kazao je portparol tužilaštva u Ulmu.

Dečak navodno do sada nije dao objašnjenje šta se desilo kobne večeri.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju žrtve ali i prihijatrijsko veštačenje dečaka, kao i da se uradi rekonstrukcija kretanja njih dvoje kobne večeri.

Čeka se i toksikološki nalaz njegove krvi kako bi se utvrdilo da li je bio pijan ili nadrogiran kobne večeri, a po nalogu tužioca on će biti i psihijatrijski veštačen.

Foto: Printscreen/Tik tok

Ukoliko se utvrdi da je privedeni tinejdžer zadavio vršnjakinju, po nemačkom krivičnom zakonu on kao maloletnik ne može da bude osuđen na više od deset godina zatvora.

Inače, nemački mediji izveštavaju da je dečakov otac (41) u aprilu 2023. godine nožem izmasakrirao pastorku (7) u blizini škole u Ulmu i pozvao Hitnu pomoć da joj pomogne. Pastorka je nažalost iskrvarila na smrt, a ubica je odmah smešten u psihijatrijsku ustanovu jer je šizofreničar.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker