SRBI I BOSANCI RAZRADILI BIZNIS! Austrijska policija uhapsila bandu koja je na marihuani zaradila milione evra

Austrijska policija razbila je organizovanu kriminalnu organizaciju koju su činili državljani Srbije i Bosne i Hercegovine, a koja je imala dve plantaže marihuane, u kojima je proizvedena droga vredna više miliona evra.

Foto: Shutterstock

Kako izveštavaju austrijski mediji istražioci iz Državne kriminalističke policije Donje Austrije otkrili su dve plantaže u Genserndorfu i Badenu i identifikovali 12 osoba koje se sumnjiče da su organizovale uzgoj i preprodaju.

U prvoj akciji uhapšeno je sedam osoba u Korneuburgu, a istragom su idetifikovane i uhapešna još petorica pripadnika ove bande.

Ova kriminalna grupa se tereti da je proizvela i distribuirala oko 300 kilograma osušenog kanabisa, čija je ulična vrednost procenjena na oko 3 milona evra.

Istragom je utvrđeno da je grupa od 2018. godina iznajmila dve zgrade i jedno imanje u oblasti Genserndorfa, gde su organizovali plantaže za prizvodnju kanabisa, a u Beču su imali stan koji su koristili kao skladište i distributivni centar.

Inače, policija je na plantažama pronašla 1415 stabiljka kanabisa i oko 30 kilograma osušenog kanabisa i veću količinu keša.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker