DA LI ĆE NADLEŽNI REAGOVATI? Ranije je nosio samo hranu kući sa vlaškog bala, ove godine je pokrao i tombolu!

Nakon našeg pisanja da je Slobodan Perić, predsednik takozvane vlaške stranke “Most” uzimao po pet evra od svakog gastarbajtera koji je uplatio za učešće na vlaškom balu u Petrovcu na Mlavi, isti se oglasi i priznao da je opelješio naivne Vlahe, ali je naveo da je tim otetim novcem platio besplatu večeru za više od pedeset zvanica.

Slobodan Perić, predsednik vlaške stranke “Most”/Foto: RTV Braničevo

Našoj redakciji se javila jedna od učesnika vlaškog bala i očigledno nezadovoljna i izrevoltirana prenela nam je informacije da iz opštine Petrovac na Mlavi nije bilo više od četvoro gostiju a iz nacionalnog Saveta Vlaha samo Radiša Dragojević i sekretar. Dakle do deset gostiju najviše a ne pedeset sa jedne strane a sa druge zašto bi neko plaćao da neki opštinari i funkcioneri krkaju za džabe?

Kako kaže naša čitateljka, najveća tragikomedija je nastala prilikom izvlačenja imena srećnih dobitnika lutrije koju je organizovao Perić Slobodan.

Naime, glavnu nagradu kako je sam rekao, televizor u boji, je dodelio sam sebi, tj. svojoj ženi. Da nije žalosno bilo bi smešno. Dakle, kao da su Vlasi debili, Perić je iskoristio staru foru, kada je došao red da se izvuče glavna nagrada, rekao je voditeljki da pročita broj koji je imala njegova žena. Nakon toga većina izrevoltiranih napustilo je skup.

To Perića ne tangira puno i zadovoljan je otišao kući sa parama i televizorom u boji. Sad bi se normalni ljudi prekrstili i rekli, “sačuvaj Bože”, a policija bi pokrenula istragu, utvrdila činjenično stanje i nadležni organi bi procesuirali moguću prevaru, da živimo u normalnoj državi. Ali, tu nije kraj, jer mi ne živimo u normalnoj državi, televizor nije kupljen parama od tombole, ne, televizor je kupljen parama Kulturnoprosvetnog Centra Petrovac na Mlavi gde je Slobodan Perić direktor, dakle parama građana opštine Petrovac na Mlavi, što je krivično delo zloupotrebe službenog položaja.

I tu nije kraj, jer Slobodan Perić gleda u budućnost, pošto je shvatio da kod Vlaha njegove laži više ne prolaze setio se nove finte, osnovaće savez manjinskih stranaka i kandidovaće se opet za restoran Narodne skupštine Republike Srbije. U ovome mu pomaže čuvena Vlajna koja nije Vlajna ali je njen muž Vlah koji se izjašnjava kao Rumun, o čemu ćemo pisati u narednom periodu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker