PREOKRET U SLUČAJU SILOVANJA U OSIPAONICI: Četvorica muškaraca osumnjičeni za silovanje, policiji dostavili dokaze da je devojka pristala na seks!

Četvorica muškarca iz Osipaonice kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su prošle sedmice silovala devojku u tom selu.

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje vodi pretkrivični postupak, potvrđeno je da se “proveravaju navodi o silovanju punoletne devojke od strane više muškaraca”. U Tužilaštvu je rečeno da, u interesu oštećene i procesuiranja svih izvršilaca, detalji zasad ne mogu da budu saopšteni.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih policijskoj istrazi, četvorica mladića, koje je njihova sugrađanka E. M. (26) prijavila za silovanje, dostavili su policiji snimke zabeležene mobilnim telefonom, na kojima se vidi da se ona tokom navodnog napastvovanja smeje!

Policija je uzela mobilni telefon radi uvida u video-snimke i provere da li je devojka na bilo koji način bila primorana da se tokom snimanja smeje.

Kako saznajemo, osumnjičeni S. V. (25) , M. T. (24), Z. T. (22) i A. T. (18) su posle privođenja izjavili da ih devojka poznaje odranije i da je pristala da bude sa njima bez ikakve prisile, tvrdeći da je to učinila navodno zbog toga što su svi imućni!

Dvojica prijavljenih žive i rade u Austriji, dok druga dvojica potiču iz situiranih porodica. Odmah posle privođenja u stanicu policije, jedan mladić je izjavio da su se naizmenično snimali sa devojkom koja ih je prijavila. Iz džepa je izvadio mobilni telefon i inspektorima pokazao video-snimke na kojima se vidi da se devojka smeje tokom seksa sa njima.

Mladići su bili izričiti da se nisu iživljavali i da nisu imali loše namere. Oni tvrde da su te večeri uživali u društvu pomenute devojke. Navode da su se odlično proveli i da nisu primenili silu. Nije bilo svađe niti im je E. M. te večeri bilo šta prebacila. Nije im jasno zbog čega ih je prijavila. Pretpostavljaju da je to učinila iz pakosti jer je nisu častili – objašnjava naš izvor i dodaje da se posle ovog slučaja podigla velika prašina.

Posle suočenja mladića i devojke, kao i uvida u izveštaj lekara koji su je pregledali, biće jasno šta se desilo. Ukoliko tvrdnje devojke nisu tačne, postupak protiv mladića biće obustavljen. U tom slučaju, devojka može da odgovara za lažno prijavljivanje silovanja, za šta je predviđena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

U slučaju da je lažna prijava izazvala pokretanje krivičnog postupka, predviđena je kazna od šest meseci do pet godina.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker