MI PLAĆAMO SKOTOVE KOJI NAS PLJUJU: RTS je postala antisrpska televizija koju finansiraju građani i poreski obveznici

RTS-om rukovodi 70-godišnji Dragan Buljošević. Predsednik Upravnog odbora RTS-a objavio je dokumenta koji ukazuju na milionske pljačke (u evrima) koje je izvršio ovaj vremešni čovek, sa Oliverom Kovačević, urednicom zabavnog programa. Pokazao je dokumente. RTS je postala antisrpska televizija koju finansiraju poreski obveznici, a i građani, preko računa za struju. Mi plaćamo skotove koji nas pljuju.

Foto: Ilustracija

Tolike mržnje prema svemu što je srpsko, nije moguće zamisliti. Bujošević je, kao penzioner dobio novi mandat. Podržao ga je Aleksandar Vučić, nazivajući ga ”žuti Bujke”, kao da ga na taj položaj imenuje neko drugi, osim njega! Pomenuta Olivera Kovačević je vanbračna supruga Borka Stefanovića, zamenika Dragana Đilasa.

I dok je trajala kampanja protiv lopovluka na RTS-u, Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije je usvojio Izveštaj RTS-a o poslovanju!

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović je, nakon prijema krivične prijave podnete od Upravnog odbora RTS-a, izjavio da će hitno sprovesti istragu! Naravno, ućutao je. Sipljivi Bujke, koji je kupio nedavno kuću od 1,5 miliona evra u Italiji, odšetao se do Ambasade Velike Britanije. I sve je gotovo. I on na mestu i Vučić sit. Gospodari podržavaju i jednog i drugog

Nikada na državnoj televiziji u Srbiji nije vladao takav prostakluk i nemoral. Nadmašuju i parenje u parovima Milomira Marića ili u zadruzi TV Pink.

U razgovoru sa jednim britanskim diplomatom koji je upitan kako mogu da podržavaju takve hulje kao što su Vučić i Bujošević? Posle dužeg kolebanja, upitao je da li znamo ko je predsednik vlade u Londonu, ko je gradonačelnik Londona, a ko premijer Škotske?

Bilo je sve jasno. Premijer Engleske je Indus, gradonačelnik Londona Pakistanac, a premijer Škotske Pakistanac, uz to i transvestit, koji je odmah najavio aktivnosti na odvajanju Škotske od Ujedinjenog Kraljevstva. Umesto da gledaju u svoj dom, ljudi iz Tavistoka prljaju građane drugih zemalja, namećući im protuve koje mrze Srbiju iz dna duše.

Kako se osećaju građani, koje pljačkaju naplatom taksi za RTS i uzimanjem stotina miliona iz budžeta, koji su obavešteni koliko para završi u džepovima kriminalaca koji nas pljuju sa te-ve ekrana, svakog dana?

(Tpknews.com/V.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker