UHAPŠEN POŽAREVLJANIN: Zadavio majku, pa podmetnuo požar!

Policija je u ponedeljak uhapsila Sašu Nikolića (41) iz Požarevca, zbog sumnje da je 7. oktobra ove godine pretukao i zadavio svoju majku Gordanu Nikolić (64) i podmetnuo požar, radi prikrivanja tragova.

gordana-nikolic
Gordana Nikolić (64)

Zbog požara koji je izbio 7. oktobra u njihovoj porodičnoj kući, ubrzo su stigli vatrogasci, koji su sprečili njegovo dalje širenje, a u kući su zatekli beživotno telo Gordane Nikolić.

Pošto su u kući nakon ugašenog požara vatrogasci otkrili telo Gordane Nikolić (64), na mesto nesreće došla je i policija, kako bi obavila uviđaj.

Telo je poslato na obdukciju u požarevačku Opštu bolnicu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Nakon obdukcije, konstatovano je da smrt Gordane Nikolić nije nastupila usled trovanja ugljen-monoksiom, već je ona preminula tako što je zadavljena rukama.

“Osumnjičeni je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Po njegovom isteku biće predat višem javnom tužiocu, uz krivičnu prijavu za ubistvo”, saopštila je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

ubistvo-pozarevac
Kuća Gordane Nikolić

Gordanine komšije kažu da je bila vredna žena, penzioner, koja je sa mužem, građevincem, podigla kuću. Muž je s krova ove kuće pao i poginuo pre 7-8 godina. “Bili su oboje dobri, ali su imali problematičnog sina i ćerku. Često smo čuli svađe iz njihove kuće, pa se ćerka sa mužem kasnije iselila”, kazale su komšije. Oni tvrde da je Sašu majka često prijavljivala i često su viđali policijski auto ispred njihove kuće.

Policija je od samog početka sumnjala na Sašu, ali nije imala dovoljno dokaza. Pošto je obdukcija pokazala da je smrt njegove majke nastupila zbog davljenja, a ne od dima, priveden je na razgovor i tada je pao na poligrafu.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker