ZEKA PELCOVAN FAJZEROM: U naprednjačkom Kučevu, preko veze do vakcine!

Ljubiša Ljubomirović zvani Zeka, je naprednjak, odbornik i predsednik MZ Neresnica, opština Kučevo, ali je zahvaljujući svojoj supruzi primio korona-vakcinu preko reda.

Ljubiša Ljubomirović na vakcinaciji/Foto: Facebook

Kada pomislimo da smo taman dotakli dno, naprednjaci se potrude da rupu, u kojoj smo, još malo prodube.

Naime, dok se medicinskim radnicima otkazuju već zakazane vakcinacije, Ljubomirović se pohvalio na društvenoj mreži “Fejsbuk”, da se, nakon vakcinacije korisnika i zaposlenih u staračkom domu u Kučevu, u petak 15. januara kada je usledila vakcinacija zaposlenih medicinara u Domu zdravlja u Kučevu, i sam pelcovao Fajzerovom vakcinom.

U Domu zdravlja u Kučevu Fajzerovom vakcinom trebalo je da se vakciniše 17 zdravstvenih radnika. Međutim, s obzirom da je Ljubomirovićeva supruga zaposlena kao čistačica u Domu zdravlja, imao je tu privilegiju da, jer je to u naprednjačkom Kučevu moguće, jednog medicinara uskrati za vakcinu, a sebi preko reda priušti napredno pelcovanje.

Dakle, dok svoj red i dalje čekaju nastavnici, profesori i drugi zaposleni u prosveti, kao i mnoga druga zanimanja koja su svakodnevno izložena neposrednim kontaktima sa velikim brojem ljudi, pojedini naprednjački kadar, preko svojih veza i vezica, uskaču preko reda iako prema planu imunizacije nisu prioritet.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Jao, nemojte ih kritikovati što idu preko veze na vakcinaciju. Ovo je valjda jedini put kad se radujem što neko ide preko veze. Nemate pojma kako će to da im se osveti, i njima i njihovom potomstvu. Ostali nek sačekaju neku drugu vakcinu, možda je manje štetna. Ne valja kad se mnogo žuri. A dok čekaju neka se obaveste na drugim mestima, a ne na tv sa nacionalnom frekvencijom i poltronskom štampom, šta je savetovao onaj ko je smislio Fajzerovu vakcinu. Sve se u našoj državi prave ludi pa ko preživi, imao je sreće.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker