POLICIJSKA AKCIJA: Troje uhapšeno, u vikendici Požarevljanina nađena marihuana, a kod žene tablete

Policija u Kladovu, u odvojenim akcijama, uhapsila je D. G. (43) iz okoline Požarevca i D. B. (45) iz okoline Kladova, dok će protiv žene (46) iz Kladova podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: Ilustracija/Shutterstock

– Policija je, prilikom pretresa vikendice koju koristi D. G. u okolini Kladova, pronašla oko 640 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje, a u kući D. B. manju količinu marihuane. Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji – piše u saopštenju PU Bor.

U stanu žene (46) pronađene su tablete koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, semenke kanabisa, kao i rezani duvan i metak, pa će protiv nje biti podneta i krivična prijava za krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

– Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, D. G. i D. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok je protiv žene (46) krivična prijava podneta u redovnom postupku – dodaje se u saopštenju.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker