ROĐAKA OTKRILA: Supruga nesrećnog Marka koji se utopio na Srebrnom jezeru trudna

Marko K. (22) iz Poljane kod Požarevca, utopio se u Srebrnom jezeru, nakon što je zajedno sa dva drugara ispao iz čamca kojim se se prevozili iz vikendice.

Foto: Facebook

“Juče sam saznala da mu je žena trudna, a njegova sahrana je danas u 13 sati na groblju u Poljani”, tužno nam je ispričala rođaka Marka K, momka koji je u petak izgubio život na Srebrnom jezeru.

Kako kaže, sa svojom suprugom Marijom živeo je u njenom domu u Požarevcu otkad su se uzeli, a nesreća je uništila planove za srećnu budućnost ovog mladog bračnog para.

Želeli su da sa decom napuste zemlju i posao pronađu u inostranstvu, a oslonac su očekivali od njegovog oca, koji živi i radi u Austriji.

– Marko je bio mnogo vredan. On je često radio na kombajnu, a sa društvom se rado okupljao u svojoj teretani. Njegovog oca Vladana vest o smrti zatekla je u Austriji – priča rođaka i dodaje da Marka oplakuju i tri sestre, jedna je njegova bliznakinja, a dve su starije.

Marko nije imao još pune 22. godine – proslava je trebalo da bude u avgustu.

Nesreća se desila kada su mladići, verovatno pod dejstvom alkohola, krenuli oko ponoći, tokom prvomajske pijanke u jednoj vikendici, na drugu stranu jezera.

U njihov limeni čamac prodrla je voda, njegovi drugovi su se dočepali obale, dok se Marko utopio.

Njegovo telo pronašli su ronioci Žandarmerije.

– Otišli su na drugu obalu, gde su se družili i pili. Potom su uveče krenuli nazad, oko ponoći, međutim, u jednom trenutku dok su bili na jezeru, limeni čamac je počeo da prima vodu i tone – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

(Tpknews.com/Telegraf)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close