UŽAS U VLAŠKOM DOLU KOD ŽABARA: Ubila muža iz pištolja, sa decom isekla na komade, pa ga odneli u šumu

Telo muškarca T. A. (56) iz Vlaškog Dola kod Žabara pronađeno je danas u šumi na području Kučeva, a njegova supruga Lj. J. (56) priznala je u Višem javnom tužilaštvu krivicu, a za ubistvo su osumnjičeni i ćerka A. A. (31) i sin M. A. ubijenog.

Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo od meštana Vlaškog Dola u kom su živeli, Lj. J. je ubila žrtvu iz pištolja, isekla njegovo telo i uz pomoć dece ga bacila u šumu udaljenu 60 kilometara od sela.

Meštani su duboko potreseni ovom tragedijom i kažu da je ubistvo monstruozno, kao i da su žrtvi navodno isečene ruke, noge i trup.

– Isekli su ga na krevetu u kući, pa su telo odneli 60 kilometara dalje u šumu na području Kučeva – navode meštani.

Policija i tužilaštvo tragaju i za sinom ubijenog T. A. koji se takođe sumnjiči da je učestvovao u zločinu sa majkom i sestrom, a koji je trenutno u bekstvu i kako su naveli iz VJT u Požarevcu za njim je raspisana potraga.

Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu saslušane su supruga Lj. J. i ćerka A. A. Lj. J. je priznala krivicu, dok se A. A. branila ćutanjem.

VJT u Požarevcu je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu za određivanje pritvora osumnjičenima.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker