“KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI”: Suludovanje su (ludih) sudija u Požarevcu, a uglavnom protiv naroda

U ime naroda donose se presude “kadija te tuži, kadija ti sudi”, a ti “gubitniče” gledaj šta ćeš i kome ćeš da se obratiš.

Osnovni sud u Požarevcu/Foto: Privatna arhiva

U Požarevcu su se stvorile jake organizovane kriminalne grupe. Nekoliko sudija, ali među njima glavna predvodnica je Vesna Stevanović, protiv koje je krivičnu prijavu podigao T. D. u predmetu P.br.457/20, da je ista donela Rešenje 22. maja 2020. godine, gde zabranjuje tuženoj T. N. opterećenje, otuđenje, raspolaganje pravnim poslom predmetne nepokretnosti.

T. N. je primila privremenu meru, ali je otuđila imovinu T. S. jer okrivljena sudija Vesna Stevanović nije dostavila rešenje o privremenoj meri, i na taj način sprečila je upis u RGZN SKN Požarevac, i pre pravosnažnosti rešenja, i time nanela štetu oštećenom da može da naplati svoj dug od tužene.

Podnosilac prijave T. D. je predložio da se okrivljena sudija Osnovnog suda u Požarevcu Vesna Stevanović oglasi krivom za krivično delo čl. 360 st.2 KZ i time osudi na kaznu po zakonu, i obaveže na plaćanje imovinskog zahteva oštećenom D. T.

Ne pitaj zašto je Smaragd zelen, ni zašto je Rubin crven, ne pitaj čoveka zašto je zao i surov, jer Smaragd nije Smaragd bez zelenila, niti je Rubin bez crvenila, a čovek je čovek bez zla.

Sudije Osnovnog suda u Požarevcu, najspremnije sude za sitnu “lovu”, ponašaju se nasilno, prosto, nepostupajući i nepoštujući zakonitost, a o moralu i etici da ne pišemo i ne pričamo, jer to sve čine nekažnjeno, a za svoj rad primaju najveće plate u državi, a o privilegijama pisaćemo u nastavku…

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker