AKCIJA U ZABELI: Sinu nosila drogu u vagini!

Stražari Kazneno – popravnog zavoda (KPZ) Zabela sprečili su Dušicu N. u pokušaju da sinu osuđeniku Marku Kartelu (36) dostavi narkotike, koje je sakrila u svoju vaginu!

Majka i sin su imali razrađenu taktiku dostavljanja narkotika u požarevačkom zatvoru. Dušica N. je tako pre posete sinu ugurala u svoju vaginu gram praška braon boje, za koji se pretpostavlja da je heroin, kao i još četiri tablete “buprenorfina”.

Taktiku su im, međutim, osujetili zatvorski službenici, koji su tokom pretresa pronašli drogu, a potom priveli “savesnu” majku.
– Dušica N. je došla u posetu sinu koji služi kaznu u sedmom paviljonu Zabele, gde je stepen obezbeđenja izrazito visok. Pre ovakvih poseta službenice KPZ obavljaju veoma detaljan pretres, između ostalog i svih telesnih šupljina – kazao je za “Kurir” izvor iz istrage ovog bizarnog događaja.

Pripadnici službe obezbeđenja su tokom pretresa posumnjale da Kartelova majka pokušava da unese nešto nedozvoljeno u zatvor.

– One su odmah obavestile požarevačku policiju, koja je na osnovu naredbe osnovnog javnog tužioca Dušicu sprovela u Opštu bolnicu na ginekološki pregled – navodi izvor.

Lekari požarevačke bolnice su se zaprepastili kada su u vagini osuđenikove majke otkrili četiri tablete “buprenorfina” i gram materije koja je podsećala na heroin.

– Istragom je utvrđeno da je ona došla u posetu koja je trebalo da traje sat vremena. Zamislila je da lek i heroin izvadi tokom posete toaletu i da ih zatim da sinu, koji bi ih progutao. On bi ih kasnije izbacio iz probavnog sistema i na taj način došao do neophodnih supstanci – priča izvor iz istrage, dodajući da će protiv Dušice N. biti podneta krivična prijava.

Nezvanično, Kartelo je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina i 11 meseci zbog teške krađe.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker