UMESTO NOVAC BOLESNOJ DECI: Požarevačke marionete zaključile ugovor za nabavku novogodišnje rasvete

Turistička organizacija Grada Požarevca donela je Odluku o dodeli ugovora za nabavku novogodišnje rasvete.

Foto: Srdjan Srksvg Dedic/Hit radio

Ugovor je zaključen sa firmom DBA Light iz mesta Krnješevac, opština Stara Pazova, a procenjena vrednost javne nabavke bila je za 167 dinara veća od ponuđene cene. Ista firma bila je prošle godine izabrana u postupku nabavke dekorativne rasvete u Požarevcu. Vrednost ugovora iznosi 5.416.500 dinara bez poreza, odnosno 6.499.800 dinara sa PDV-om.

Podsetimo, građani Požarevca su na ovu vest o raspisivanu javne nabavke za novogodišnju rasvetu burno reagovali, jer većina građana smatra da je taj novac trebao da se preusmeri na nešto neophodnije u ovom trenutku, kao što je lečenje četvoro teško bolesne dece Dušana, Pavla Paunovića, Luke i Aleksie.

Međutim, gradonačelnik Požarevca i Gradska Uprava umesto da izvrše prenamenu sredstava predviđenih za novogodišnju rasvetu i koncerte, oni su se odlučili za humanitarni reket privrednika, kako bi se zaštitila partijska kasa koja se puni preko tendera.

S obzirom da čelnici Grada Požarevca štite partijske interese, i portal TPKNEWS mora da zaštiti svoj renome…tako da od naredne nedelje, samo za građane Požarevca, na portalu TPKNEWS počinje serijal nove požarevačke “telenovele”, ili kako bi se to narodski reklo – “Vrele ljubavne afere gradskih čelnika Požarevca”.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker