SILOVALI JE I GASILI CIGARETE PO GENITALIJAMA: Viktorija iz Malog Crnića sekirom iskasapila ljubavnika i odsekla mu nos!

Pre tačno deset godina, u kući Baneta Ilića, dogodio se stravičan zločin koji će zauvek obeležiti Malo Crniće.

Foto: Ilustracija

Viktorija Klarić (44) iz Malog Crnića je sekirom iskasapila svog ljubavnika Baneta Ilića (60) iz Subotice kod Svilajnca, sa deset smrtonosnih udaraca. Ovaj događaj je ostavio dubok trag u sećanjima meštana, ali i pravosudnih organa.

Tokom sudskog postupka, detalji iz života Viktorije Klarić su izašli na videlo. Njena teška sudbina, sa elementima trgovine ljudima i seksualnog zlostavljanja, navela je mnoge da se zapitaju o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Viktorija je ispričala da je došla iz Bosne, gde je bila udata, ali je zbog nacionalne pripadnosti izbačena na ulicu. U potrazi za boljim životom, našla se u lancu trgovine ljudima, da bi na kraju završila u vezi sa Banetom Ilićem.

Tako je došla do Baneta koji ju je, tvrdila je, podvodio prijateljima po selu.

– Da, ubila sam ga! Bila sam žrtva seksualnog iživljavanja Baneta i njegovih prijatelja. Silovali su me, mučili i gasili mi cigarete po telu i genitalijama. Znalo se desiti i da me siluju po nekoliko puta u toku noći. I pre toga sam imala težak život. Htela sam da ga napustim, ali mi on to nije dozvoljavao. Kobnog jutra mi je kao rekao da odem, a onda se predomislio. Došlo je do sukoba… – rekla je Viktorija tada.

Otac pokojnog Baneta, Radiša Ilić, izjavio je da su se Viktorija i Bane često svađali, ali da nije mogao da shvati motive ovog monstruoznog zločina. Opisao je strašne povrede koje je Viktorija nanela Banetu, ostavljajući trag strahote u njihovom domu. Njegove reči svedoče o dubokom bolu i neverici zbog onoga što se dogodilo.

– Kad god bih iz svoje kuće, koja je u istom dvorištu, došao kod njih, oni bi prekidali svađu. Užasno ga je iskasapila! Udarala ga je u čelo, odsekla mu nos, uvo mu je ogulila do kostiju… Na vratu je imao više posekotina. Ne znam zašto je to učinila – ispričao je tada Staniša za Informer.

Viši sud u Jagodini je osudio Viktoriju Klarić na 12 godina zatvora, uzimajući u obzir okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Ova presuda je izazvala različite reakcije u javnosti, sa mnogima koji su isticali tešku sudbinu Viktorije Klarić kao olakšavajuću okolnost.

– Komšije su mi rekle da su posle ubistva videle neki sivi ‘opel’. Verovatno je pobegla sa tim čovekom koji ga je vozio. Tog dana sam se vratio iz njive, a ona me je sačekala sa kafom. Bilo mi je sumnjivo, jer je znala da ja pijem samo čaj. Rekla mi je: ‘Tata, da popijemo kafu?’ Prvo nisam hteo, a onda sam popio, jer je i ona pila kafu. Možda je Bane već tada bio mrtav u kući… – dodao je Radiša.

Staniša nije ulazio u sinovljevu kuću do sledećeg dana kada su izjutra došli njegovi prijatelji i zatekli zaključanu sobu.

– Ušao sam u kuću da vidim šta se dešava. Prijatelji su mi rekli da pozovem policiju, jer su pomislili da je Bane umro. Policija je došla i razvalila vrata od sobe. Moj sin je ležao u krevetu, pokriven ponjavom i ćebetom, a jastuk mu je bio preko glave. Policajac je odmah rekao da je ubijen, jer je video krv na zidu i zavesama. Najverovatnije u snu – zaključuje Radiša.

Sada, deset godina kasnije, Klarićeva ima 54 godine i za dve bi trebalo da izađe na slobodu. Njena budućnost nakon izlaska iz zatvora ostaje neizvesna, ali njena priča će zauvek ostati kao podsetnik na složenost ljudske sudbine i potrebu za razumevanjem i empatijom prema onima koji su prošli kroz teška iskustva.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker