STIGAO SHOPPI U SMEDEREVU: Većina građana iz radoznalosti posetila novi Shoppi Retail Park

Podunavski okrug postao je bogatiji za novo mesto za kupovinu, jer je u Smederevu otvoren Shoppi Retail Park. Shoppi su svečano otvorili gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović i direktor MPC Propertisa.

Treći u nizu Shoppi Retail Park zauzima površinu preko 9.000 kvadratnih metara, a sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet od 200 parking mesta. U aprilu 2018, očekuje se, biće nastavljena izgradnja druge polovine centra.

– Shoppi Retail Park u Smederevu je izgrađen u rekordnom roku. Za šest meseci, od postavljanja kamena temeljca došli smo do svečanog otvaranja. Posebno nam je drago što se danas možemo pohvaliti informacijom da je Shoppi Retail Park u Smederevu u celosti izdat, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal za ovaj deo grada – izjavio je Viladsen.

On je dodao da ovo predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice.

– Zahvaljujem se gradonačelnici Smedereva, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola. Ovo je treći Shoppi Retail Park koji smo otvorili u poslednje dve godine, a nameravamo da tu mrežu širimo i dalje po celoj Srbiji – istakao je on.

Raznovrsna ponuda očekuje posetioce, kao i izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i H&M, New Yorker, Deichmann, LC Waikiki, Sport Vision, kao i mnogi drugi.

Ovo je još jedna važna investicija u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centera, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici, Shoppi Retail Parka u Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Prvi Shoppi Retail Park otvoren je u Subotici u martu 2016. godine, nakon čega je usledilo i svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči u oktobru iste godine.

Većina građana koje je naša ekipa zatekla u prvim satima otvaranja odlazila je kućama samo sa balonima koje su dobili na poklon. Mali broj njih je kupovao nešto od proizvoda u radnjama brendova koji su po prvi put u Smederevu. Čak je i većina kasa u novootvorenom DIS marketu bila prazna.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker