SRBIN NAPRAVIO HAOS U ITALIJI: Vitlao sekirom u parku u Vićenci, napao i povredio karabinjera, pa pušten na slobodu!

Dalibor Avramović (32), državljanin Srbije, uhapšen je u Italiji nakon što je prošle nedelje sekirom vitlao po parku Vila Brusarosko u Vićenci gde je napao i povredio karabinjera.

Preplašeni očevici pozvali su policiju nakon što su videli čoeka kako maše sekirom u parku u Vićenci.

– Neki čovek maše sekirom u parku Vila Brusarosko – javili su policiji preplašeni građani.

Dolaskom karabinjera nakon poziva građana, zatekli su Avramovića u parku sa sekirom u rukama. Pričao je nepovezano i bio je van sebe, pišu italijanski mediji.

Karabinjeri su ga ubedili da spusti oružje, ali kada su mu prišli, on ih je napao. Udarao ih rukama i šutirao, i sekirom je povredio jednog karabinjera, ali su uspeli da ga savladaju.

Dalibor Avramović (32)

Kako je utvrđeno, radi se o Daliboru Avramoviću (32) državljaninu Srbije sa prebivalištem u Arzinanu. On je uhapšen i određen mu je pritvor, a tereti se za nanošenje povreda i opiranje hapšenju.

Međutim, sud u Vićenci je oslobodio Avramovića uz uslov da se noću javlja policiji, zbog čega se oglasio i gradonačelnik ovog grada, Giorgio Gentilin.

– Upućujem komplimente policiji koja je uradila svoj posao, ali žalim zbog činjenice da je čovek koji je zaustavljen u parku, optužen za nasilje, naneo teške telesne povrede karabinjeru i nelegalno nosio oružje, ponovo na slobodi samo uz obavezu da se noću javlja policiji i sudu.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker