USKORO LOKALNI PAZAR: Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je u saradnji sa marketinškom agencijom „Posh“ i NVO „Pro.Tok21“, te u partnerstvu sa gradovima i opštinama iz regiona Braničevo-Podunavlje, pokrenula inicijativu „Lokalni Pazar“.

Foto: Facebook

U ambijentu epidemije prouzrokovane širenjem koronavirusa i posledičnih mera koje su poremetile svakodnevicu svakog pojedinca kao i društva u celini, više nego ikad smo upućeni jedni na druge, na našu porodicu, komšije, poznanike. Kako bi šta uspešnije zajednički prebrodili ovaj period, neophodno je da se okrenemo drugim načinima razmišljanja i funkcionisanja. 

Podstaknuti aktuelnim potrebama, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je u saradnji sa marketinškom agencijom „Posh“ i NVO „Pro.Tok21“, te u partnerstvu sa Gradovima i Opštinama iz regiona Braničevo-Podunavlje, pokrenula inicijativu „Lokalni Pazar“. 

Cilj ove inicijative je povezivanje kupaca sa proizvođača hrane i pića u njihovim lokalnim zajednicama i to kroz uspostavljanje Internet portala Lokalni Pazar, koji će omogućiti lako pretraživanje ponude proizvoda u komšiluku, stupanje u kontakt sa starim i novim proizvođačima sira, rasada ili svežeg povrća i dogovor o preuzimanju željenih proizvoda.

Zapratite Lokalni Pazar već danas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a za koji dan planirajte posetu Internet portalu www.lokalnipazar.rs i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu!

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker