IZ DRUGOG POKUŠAJA: Izvršio samoubistvo skokom sa Požarevačke bolnice

Saša Ilić(43) iz Brežana, sela u blizini Požarevca, minule nedelje izvršio je samoubistvo skokom sa drugog sprata bolničke zgrade Opšte bolnice u Požarevcu, gde se nakon prvog pokušaja samoubistva, nalazio na lečenju.

Opšta bolnica u Požarevcu

Nesretni čovek nedelju dana pre nego što je oduzeo sebi život, u rodnom selu pokušao je da se ubije pucajući sebi u grudi iz pištolja za ubijanje svinja. Tom prilikom zadobio je teške telesne povrede opasne po život, ali su lekari opšte bolnice u Požarevcu uspeli da ga reanimiriju i spasu mu, u tom trenutku, život, rekao nam je naš izvor iz bolnice. – On se nalazio na odeljenju hirurgije gde je počeo da se uspešno oporavlja, ali je bio depresivan i plačući stalno je govorio da će da se ubije, jer ne zaslužuje da živi, niti ima volju za životom. Ostali pacijenti su ga tešili i ohrabrivali, al u tome nisu uspeli. Kada se oporavio i stao na noge, jedne večeri iskrao se iz sobe i otišao do odeljenja urologije, koja se nalazi na drugom spratu – priča naš izvor i dodaje da je pokojni Ilić ušao u sobu garderobe, gde je kroz prozor, sa visine od oko 10 metara, skočio na betonski pločnik pravo na glavu.

Pištolj za ubijanje svinja

Čim se čuo trasak ispod prozora urologije, pričaju pacijenti požarevačke bolnice, lekarsko osoblje sjatilo se na betonski plato gde je pacijent pao. Zatekli su ga u lokvi krvi i telo su odmah prebacili u sobu za reinamaciju, gde su lekari pokušali da ga ožive. U tome nisu imali uspeha i Ilić je usled težina zadobijenih povreda (prelom nadlaktice desne ruke, kao i mnogobjonih povreda po glavi i ostalim delovima tela) ubrzo izdahnuo.

Nakom uviđaja nadležnih organa telo je predato porodici radi sahrane, a motiv zašto se ovaj nesretni čovek odlučio da po svaku cenu sebi oduzme život, nije poznat, pošto iza sebe nije ostavio nikakvo oproštajno pismo.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker