VUČIĆ ŠALJE NOVOG GAZDU: Umesto Zelje, red među požarevačkim naprednjacima zavodiće šamarima Malović!

Građane Požarevca, a i Braničevskog okruga očekuje novo zlatno doba. Gradski odbor SNS Požarevac će uskoro dobiti novog pašu koga šalje veliki sultan Vučić.

Foto: Privatna arhiva

Nakon Luke Petrovića i Zelje koji su poslati u Požarevac da srede situaciju u gradskom odboru SNS, kako saznaje TPKNEWS od izvora bliskog vrhu SNS-a, sada Vučić šalje novog koordinatora jer po njegovom mišljenju očigledno da stanje u Požarevcu nije stabilno.

Taman kad je Zoran Milojević Zelja svojim kosovarskim metodama uspostavio disciplinu i doveo u red članove gradskog odbora koji nisu smeli ni na pišanje bez njegovog znanja i odobrenja, a kamoli da imaju svoje mišljenje, desio se incident sa heroinom u Beču.

S obzirom da se u Požarevac od strane izvršnog odbora šalje čuveni Branko Malović, naširoko poznat po tome što ne vucara batinaše sa sobom već svoje članove sam šamara i pesniči, naslućujemo sa kojom misijom se Malović dovodi u Požarevac, grad sa jednim od najvećih budžeta u Srbiji.

Poznati su slučajevi šamaranja gradonačelnika i predsednika opština širom Banata od Pančeva, Kovina, Opova, Vršca, Bele Crkve, Alibunara, Kovačice, preko Smedereva… ukoliko se usprotive ili nisu sposobni da u korist partije nameštaju tendere ili prodaju državnog zemljišta.

Grad Smederevo je pod rukovodstvom Branka Malovića doživeo ekološku katastrofu, Pančevo takođe, s tim što su donedavno imali i paralelno rukovodstvo Grada u vidu Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja koji je sa Brankom Malovićem delio grad fifti-fifti. Malović drži kafiće i restorane a Belivuk fudbalske klubove i kladionice.

Da li će Gradski odbor SNS Požarevac umeti da „sarađuje“ sa novim gazdom ili je ovo nagoveštaj da će se u Požarevcu oformiti novo rukovodstvo fudbalskog kluba pod čizmom SNS huligana i batinaša iz Beograda koji će sa Malovićem deliti grad fifti-fifti.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Branko Malović, kafedžija sa Novog Beograda i bivši vozač u Ministarstvu rudarstva koordinator SNS Požarevac. Po prezimenu i on je došljak iz bratskih republika kao i koordinatori Crnogorci Aleksandr Jokić i Aleksandar Perišić. Šta li smo mi Braničevci skrivili da nam ovi bahati brđani komanduju.

  2. Protest protiv ovhi seljobera od koordinatora koje treba skloniti što pre sa tih funkcija. Valjda ih postavlja Vučić da nas šamaraju kako niko ne bi digao glavu i video da se u Braničevskom okrugu ništa ne ulaže.

  3. Narode vreme je da se digne sirotinja raja i protera mafijaše. BOG silu ne voli zapamti narode pa podigni glavu i ispravi kičmu.

  4. Pozarevac niko ne moze da dovede u red. Javasluk, ucene, prisluskivanja.
    Svi posteni najureni iz opstine, ostao sljam.
    Nema tu bez Zelje nista.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker