NAGRABUSIO U APSU: Petrovčanina zbog 3.000 dinara, brutalno pretukli stražari u Zabeli (FOTO)

Milošević Novicu (50) iz Petrovca na Mlavi, koji je sproveden u zatvor na izdržavanje zatvorske kazne jer se nije odazvao na poziv, brutalno su prebili stražari KPZ Zabela u Požarevcu, ekskluzivno saznaje “TPKNEWS”.

Foto: Privatna arhiva

Novicu su kako tvrdi naš izvor, brutalno prebili stražari KPZ Zabela jer je odbio da potpiše izjavu koju su stražari sačinili bez da prvo pročita šta je napisano u njoj. Novica je zadobio više udaraca palicom po leđima, nogom u glavu, grudi i stomak.

Foto: Privatna arhiva

– 26. jula, policija PS Petrovac na Mlavi, oko 14:00 časova, sprovela je Milošević Novicu u KPZ Zabela na izdržavanju kazne zatvora od 3 dana. Nakon prijema, Novicu je stražar odveo i predao stražarima dežurne službe. U dežurnoj službi za stolom sedeli su dva stražara, jedan koji je sačinjavao izjavu, dok je drugi sačinjavao zapisnik o oduzetim predmetima. Iza njih stajali su još jedan stražar i žena stražar, dok je u hodniku ispred vrata ostao stražar koji je doveo Novicu do dežurne službe. Nakon što je sačinjena izjava stražar koji je sačinio izjavu zahtevao je od Novice da je potpiše, međutim on je odbio da je potpiše dok ne pročita šta je napisano. U tom trenutku ustao je stražar D.S. koji je sačinjavao zapisnik, i rekao “Šta, nećeš da potpišeš” u udario je Novicu rukom u predelu jagodične kosti lica s leve strane. Nakon toga ušao je u prostoriju još jedan stražar koji je Novicu uhvatio rukom ispod miške i pesnicom udario u bradu, nakon čega je ovaj pao na zemlju i sklupčao se. Tada su svi stražari koji su se nalazili u prostoriji počeli da se iživljavaju šutijajući ga kako je ko stigao po stomaku i palicama po leđima -, priča naš dobro obavešteni izvor.

Foto: Privatna arhiva

29. jula, Novica se nakon što je oko 14:00 časova otpušten iz KPZ Zabela, a pre toga pregledan od starne zatvorskog lekara koji nije evidentirao ništa u vezi povreda koje je zadobio, uputio na ukazivanje lekarske pomoći HMP u Požarevcu, gde je pregledan i evidentiran mu je ematom u predelu desne nadlaktice. Nakon toga je upućen u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde mu je takođe evidenirana ista povreda i bolovi u predelu ispod rebara sa obe strane.

Inače, Novici je saobraćjna policija PS Petrovac na Mlavi 07. aprila 2018. godine, kaznila novčanom kaznom u iznosu od 3.000 dinara jer nije imao upaljena svetla na autu kojim je upravljao. Pošto Novica nije hteo da plati ovu kaznu, prekršajni sud u Petrovcu na Mlavi 15. avgusta 2018. godine, ovu novčanu kaznu zamenjuje u kaznu zatvora u trajanju od 3 dana.

(Tpknews.com)

One Comment

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close