VUČIĆ NUDI NOVI MITO: Mladima obećava još po 100 evra nakon izbora, ali kaže da nema veze sa izborima

Dok čekaju da im na račune legne prva obećana uplata, mladi od 16 do 30 godina mogu da računaju još na po 100 evra državne pomoći, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na TV Hepi.

Foto: Ilustracija/Tanjug

Vučić je rekao da je imao sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i premijerkom Anom Brnabić i da su doneli odluku koja, kako je naveo, nema veze sa izborima.

– Mi time pokazujemo da u vreme korone, krize za koju nismo krivi, kako energetske, tako i inflatorne u celom svetu, želimo da pomognemo ljudima, da podstaknemo dodatnu potrošnju, kao što podstičemo dodatne investicije i izvoz, da bismo ekonomski rast podigli na viši nivo. To je suština napretka i šta možemo da uradimo za ljude – istakao je Vučić, a prenosi RTS.

Novoobećani novac bi trebalo da dobiju krajem maja ili početkom juna.

Vučić je podsetio da u četvrtak kreće isplata 20.000 dinara penzionerima.

(Tpknews.com/RTS)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Pre nekoliko dana se zadužio kod Kineza za 1.9 milijardi evra, ako treba, opet će. Vlast je slast a i tako neće on vraćati te kredite. Narod ne vidi dalje od očiju

  2. Godine 2003. kad su ubili Zorana,otisao sam. Nije El Dorado ovde,ali je daleko bolje. Sada sam vec omatoreo,a secam se kao da je juce bilo kako smo ,,obarali” Slobu i ove sadasnje…. Koji kurac se borili,njegova sekta jos na vlasti. Tuzna li si zemljo Srbijo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker