OD UTORKA: Jedan deo Doma zdravlja u Velikom Gradištu prelazi u kovid sistem

Pripadnici Vojske Srbije iz Vojne pošte Požarevac danas su postavili šator ispred Doma zdravlja u Velikom Gradištu, tako da ako neko bude morao da ide na pregled, ne bude izložen vremenskim nepogodama dok čeka.

Kako saznaje TPKNEWS, nakon skoro godinu dana od kada su počeli radovi na renoviranju Doma zdravlja u Velikom Gradištu, privode se kraju.

Prema našim saznanjima, usled preopterećenosti kovid bolnica u Požarevcu i Petrovcu na Mlavi i sve većeg broja zaraženih u Braničevskom okrugu, doneta je odluka da jedan deo renoviranog Doma zdravlja u Velikom Gradištu, najkasnije od utorka pređe u kovid sistem za smeštaj kovid pozitivnih pacijenata.

Povodom naših saznanja pokušali smo da kontaktiramo nekog od rukovodilaca Doma zdravlja u Velikom Gradištu, ali smo ostali bez odgovora.

S obzirom da nismo dobili odgovor od rukovodilaca Doma zdravlja u Velikom Gradištu, kontaktirali smo nadležne iz lokalne samouprave koji su potvrdili naša saznanja, i dodali su da je jedan deo renoviranog Doma zdravlja u Velikom Gradištu trebalo od ponedeljka da pređe u kovid sistem, ali zbog završnih radova koji su u toku, to je pomereno za utorak.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker