PALA SRPSKA BANDA KRADLJIVACA: Muž i žena sa svekrom i deverom harali Italijom – robu preuzimala baka

Srpski državljani Kristijan Đurić (28), njegova supruga Valentina Stojanović (31), otac Miki Marinković (48) i brat (27) uhapšeni su između Ferare i Bolonje u akciji “dnevne krađe” zbog sumnje da su izvršili čak 35 krađa po kućama!

Screenshot

Kako piše La nuova Ferara, 23 krađe su potpuno rasvetljene, a na ostalima je rad u toku, ali se dovode u vezu sa porodicom kradljivaca iz Srbije.

– Vrednost ukradenih predmeta je 45.000 evra, pošto su uglavnom krali jeftinije predmete. Najskuplje stvari na njihovom spisku su sat od 5.000 evra i pištolj. Zanimljivo je da je u krađama učestvovala i baka Valentinte Stojanović koja je pod istragom jer je preuzimala ukradenu robu – pišu italijanski mediji.

Valentina Stojanović i Kristijan Đurić žive zajedno u kući koju su kupili, a sumnja se i da taj novac potiče iz krađa.

Banda je, kako se sumnja, detaljno planirala sve krađe.

– Oni su se upoznavali sa meštanima, naročito starijima, proučavali njihove navike i kuće. Za to je uglavnom bila zadužena Valentina, koja je putovala sa mužem po celom okrugu. Birali su kuće koje nisu obezbeđene alarmima niti ogradama, a ulazili su sa različitim izgovorima. Pričali su da žele da kupe kuću u okolini ili čak tražili hranu – navode italijanski mediji.

Plen su odnosili u jastučnici, a ostatak bande im se pridružio tek oko Božića.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker