HAOS NA AUTOPUTU U SRBIJI: Udesi, povređeni i poginuli na svaka dva kilometara, zapalilo se vozilo Hitne pomoći! (VIDEO)

Jedna osoba je poginula, a četiri povređene u dva lančana sudara na Novom novosadskom putu. Vozilo Hitne pomoći zapalilo se na autoputu Beograd-Zagreb u blizini pumpe “Zmaj”.

Nesreća se dogodila u 8.25 na deonici puta od Batajnice ka Dobanovcima. Na licu mesta bilo je sedam ekipa Hitne pomoći.

MUP navodi da je prema dosadašnjim podacima, jedan muškarac poginuo, a četiri povređene osobe su prevezene na Urgentni centar.

Deonica puta od Batajnice ka Dobanovcima trenutno je zatvorena, a kako nezvanično saznajemo na njoj je došlo do još udesa!

Policija je na terenu, vrši uviđaj, a povređene zbrinjava sedam ekipa Hitne pomoći.

Jedno vozilo Hitne pomoći koje je bilo upućeno ka mestu lančanog sudara izgorelo je u potpunosti iz, za sada, nepoznatog razloga.

Kako saznajemo zapalio se sanitet koji je krenuo kao ispomoć lekarskim ekipama koje zbrinjavaju povređene u više lančanih sudara na Novosadskom putu.

U sanitetu je bio samo vozač koji je krenuo kao rezerva, da pomogne kolegama koje od 8 sati jutros zbrinjavaju povređene u lančanim udesima koji su se dogodili na Novosadskom putu.

Lančani udes dogodio se i oko 7 sati jutros na Ibarskoj magistrali kod mesta Šopić. U ovom udesu učestvovalo je šest vozila, a jedna osoba je zadobila lakše telesne povrede.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker