SREĆNA SLAVA NAPREDNJACI! Danas pijanka i krkanje o trošku građana u hotelu “Golubački Grad”

Lokalno rukovodstvo SNS-a iz Golupca, pod sloganom “Budućnost Golupca”, nudeći nam svoju kriminalno-uništivačku prošlost kao našu budućnost, uz mnogobrojne lokalne zvanice, funkcionere opštine, odbornike lokalnog parlamenta, direktore obrazovnih institucija i javnih preduzeća, članove saveta mesnih zajednica, rođake, kumove i zaposlene u varoškoj javnoj kući danas slave svoju stranačku slavu, Svetu Petku.

Foto: Gettyimages

Ovaj skromni banket planirano je da se održi danas u hotelu “Golubački Grad” u Golupcu, gde su za ovu priliku, golubački naprednjaci zakupili salu za oko 250 gostiju.

Dobro zapamtite ovo naročito vi sa pravom glasa. Ceh ove pijanke biće plaćen iz opštinskog Budžeta. Jedini mali problem koji imaju za sada je, kako da to plate iz opštinskog budžeta, ali da se to nekako sakrije od naroda…

A vi dragi glasači posle opet glasajte za napredne pojedince da bi oni vozili Džipove, gradili hotele i kupovali nove stanove po Beogradu.

Neka vam i dalje skidaju kožu s leđa sa cenom kukuruza od 12 dinara po kilogramu. Neka vam uvaljuju naftu po ceni od 215 dinara po litru. Neka vam naplaćuju struju sa akcizama po basnosnovnim cenama, i to, sve u ime njihovog boljeg sutra.

Srećna vam slava naprednjaci!

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Mnogo se uradilo pa se mnogo i slavili ma razloga za to.
    Vi bi želeli dosovce na vlasti pa da naprave PVC odbranu od reke Dunav 😂. I da se slavi deceniju, od ribice do Žice restorana u Radoševcu🤮.
    Da se slavi za ništa. Prošlo je to vreme

    1. Marko, misliš mnogo ste se nakrali a da ste uradili niste. I ono malo je toliko loše skrpačeno da je vidljiv dokaz vaših pljački. Prodji pešice kroz Golubac pa ćeš videti rezultate vašeg rada. A to što nam sada za centar Golupca treba baterijska lampa je tek posebna priča. Važno je da je Mijovićeva kuća, koja je zidana našim novcem završena, da ste se obezbedili za naredne generacije i vozikate luksuzne automobile a za Opštninu Golubac vas zabole. Stvarno imate razloga za slavlje kada će račun narod da plati. Bogme platićete i vi ali Bogu. Zna se kako on naplaćuje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker