NE PRESTAJE SA KOMBINACIJAMA: Roda namestio konkurs za mesto načelnika Opštinske uprave u Kostolcu

U maju mesecu gradska opština Kostolac je raspisala konkurs za prijem Pravnika, koga će kasnije opštinsko veće imenovati za Načelnika opštinske uprave umesto Anđelije Milivojević, koja je pred smenom.

Foto: M.V.

Oglas o prijemu pravnika je raspisan u dnevnom listu Politika, ne u lokalnom svima pristupačnom glasilu “Reč naroda”.

Pitanja i odgovore za testiranje kandidata je Rodi i njegovom zameniku Darku Grubetiću sastavio i dao zaposleni pravnik iz Gradske uprave grada Požarevca, a Ana Tišma Rakić je gle čuda, znala sve odgovore na nameštena pitanja, tako da će budući Načelnik uprave gradske opštine Kostolac biti supruga bivšeg visokog funkcionera SNS-a, Filipa Rakića.

Inače, Filip Rakić je i Rodin poslovni partner sa kojim je preprodavao ugalj i pelet koji nikada nikom nije isporučen, a naročito pelet, za koji je novac Rodi isplatio vlasnik požarevačkog restorana “Kristal”.

Zanimljivo je i to, da su za vreme trajanja konkursa, Roda i njegov zamenik Darko Grubetić, svo vreme agitovali u političkim krugovima, da je to mesto Pravnika rezervisano za čoveka iz Grada Požarevca i da ga lično šalje vrh SNS-a iz Požarevca, na čelu sa gradonačelnikom, od kojeg, oni lično, imaju blanko punomoćje, kako da interesenti zaobiđu baš taj konkurs.

Istina je, da je, Ana Tišma Rakić, u radnom odnosu kao Pravnik u Načelstvu Braničevskog okruga, u službi Aleksandra Đjokica.

Na kraju kad saberemo babe i babe, Roda i Grubetić su bogatiji za 1000 evra i dav ručka u kafanama “Galija” i “Lovac”. Nastaviće se…

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker