RASULO U SNS POSLE REFERENDUMA: Zašto je Vučić besan i ljut ako je postigao veliku pobedu?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je najbližim stranačkim saradnicima u SNS da je jako nezadovoljan rezultatima referenduma, a naročito kampanjom i zalaganjem funkcionera naprednjaka – tvrde režimski mediji.

Screenshot

– Evo, vi ste pametni, uzmite sada pa vi vodite stranku! – poručio je Vučić najbližim saradnicima – citira Informer jednog naprednjaka dodajući da je Vučić bio jako besan.

– Predsednik je rekao da ne razume da je toliko mnogo oportunista u SNS, ljudi koji stranku koriste samo za ličnu korist i privilegije, a ne rade gotovo ništa kad su u pitanju najvažniji državni i nacionalni interesi… – prenose nekoliko režimskih medija.

Režimski mediji dalje navode da je Vučić otkazao brojne sastanke i da želi da se posveti analizi rezultata referenduma.

Međutim, mnogi na javnim mrežama su pitali zašto je Vučić besan kada je na konferenciji za medije gde je saopštio rezultate nevešto glumeo radost.

– “Vučić ljut na saradnike! Otkazao sve nastupe da bi se posvetio analizi rezultata referenduma”. Ali – zašto “ljut”?! Zar nije postignut “uspeh i velika pobeda”? A plus i ovo što je glasalo “protiv” su, kako reče, u velikom broju njegovi glasači. Zna ON dobro kakva je to “pobeda” – napisao je na Tviteru urednik NSPM Đorđe Vukadinović.

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Na unapred pokradenom protivustavnom referendumu je prema tvrdnjama psihopate-uzurpatora-milijardera-lopine AV,izašlo 30% od ukupnog broja glasača sa pravom glasa,od tog broja za opciju “DA” glasalo je nešto manje od 60%,to znači,za sve koji znaju prostu matematiku da je na “referendumu” za “DA” glasalo oko 18% glasača od ukupnog broja glasača sa pravom glasa!

    To dovodi do zaključka da je 6% psihopata i 12% psihički devijantnih osoba podržalo opciju psihopate-uzurpatora-milijardera-lopine AV!

    Ta činjenica je odavno potvrđena od strane naučne discipline Ponerologija!

    Svuda u svetu,kao i u Sebiji,sve vreme vladaju 6% psihopata uz pomoć 12% psihički devijantnih osoba!

    Ne zaboravite podatak da je u SFRJ,koja je imala preko 21 milion stanovnika,samo 1,9 miliona bilo u KPJ (komunistička partija Jugoslavije).

    Ta tendencija traje već više od 70 godina,većinom od 82% građana,vlada 6% psihopata i 12% psihički devijantnih osoba!!!

    Postavlja se pitanje,pa ko su tih 6% psihopata i 12% psihički devijantnih osoba?!?
    Odgovor je jednostavan,6% psihopata su : kriminalni klanovi Vučić,Mali,Lončar, Brnabić,Kostić, Mišković, Drakulić,Hamović, Lazarević, …,dok 12% psihički devijantnih osoba čine ostali vlastodršci-kabadahije i lokalni tajkuni-lopine,kao i ostala UDBA-ŠKA fukara!!!

    Isto će tako psihopate, vlastodršci-kabadahije i tajkuni-lopine uz pomoć “opozicije” pokrasti “izbore”!!!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

  2. Kasno je Vučić shvatio da 98 posto njegovih saradnika i članova su u stranci samo za rad ličnih interesa i privilegija. Sutra kad dođe do promena svi će da pohitaju da se prilepe uz popedničku stranku. Prvo da se dobro procesoiraju, da vrate ono što su uzeli od građana i da odsluže za njihove grehove tamo gde im je mesto. Hvala Bogu biće ih u velikom broju. Novi tužioci na njima će da se kale.

  3. Narod je doveo Vucica jer je govorio ce se boriti protiv kriminala da bi se ispostavilo da se on udruzio sa kriminalcima. Evo cist primer je Kucevo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker