MILIĆ I VLAUCA U OBILAZAK: Dom kulture u Dolini seksa pod novim krovom

U Češljevoj Bari kod Velikog Gradišta, ili, kako je ovo selo bolje poznatije meštanima ovog kraja, “Dolina ljubavi” ili “Dolina seksa” u kome je Mica Haubica samo uzimala lovu, ovih dana postavljen je novi krov na kompletno renoviranom Domu kulture.

Foto: Promo

Naravno, s obzirom da je Češljeva Bara jedna od najaktivnijih mesnih zajednica u opštini Veliko Gradište, nije mogao da izostane obilazak objeka rukovodstva opštine na čelu sa predsednikom Draganom Milićem i njegovim zamenikom Slađanom Markovićem, Vlauca jurišnik iz Rama.

Pored obnove Doma, meštani ovog naselja prethodnih su godina, uz pomoć lokalne samouprave, asfaltirali ulice, renovirali spomenik palim borcima i izgradili crkvu u centru sela, iako su izgradnju iste meštani hteli da realizuju na duplo većem placu van sela, upravo zbog neslavnog naziva njihovog mesta, predsednik opštine Veliko Gradište, kao staro komunističko dete, to naravno nije dozvolio jer svi već dobro znamo da sve mora biti kako predsednik kaže pa čak i izgradnja crkve..

Radovi na rekonstrukciji Doma kulture koji su obuhvatili sanaciju krova iznosili su 2.995.270 dinara, uz dodatnih 190.000 za potrebe ozakonjenje objekata.

Sredstva su obezbedili meštani u iznosu od 1.495.270 dok je opština radove sufinasirala sa 1.690.000 dinara.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker