UHVAĆEN NA DELU! Poznati advokat iz Velikog Gradišta godinama krao vodu sa vodovoda za autoperionicu!

JKP “Dunav” podnelo je krivičnu prijavu i tužbu protiv pravnog lica D. M. (57), poznatog advokata iz Velikog Gradišta zbog krađe vode.

Foto: Ilustracija

Kako za TPKNEWS navode iz JKP “Dunav”, protiv počinioca ovog krivičnog dela, nakon što je u utorak 19. marta u prisustvu komunalnog inspektora, ustanovljeno da na adresi na kojoj advokat D. M. poseduje autoperionicu postoji ilegalan priključak na vodovodnu mrežu, danas je podneta krivična prijava za delo teške krađe.

U ovom preduzeću navode da su samo u protekle dve godine na osnovu krađe vode oštećeni za više miliona dinara, budući da je osumnjičeni advokat D. M. (57) u svojoj autoperionici u proseku mesečno nelegalno trošio više hiljada kubika vode.

Iz JKP “Dunav” upozoravaju da će maksimalno pojačati kontrole na terenu i protiv svih koji kradu vodu podneti tužbe i krivične prijave.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ovo je bajata vest, od prošle godine. Kada već pišete o ovom advokatu, napišite da li je bilo suđenje i ako jeste, kako je završeno. Mislim na onaj slučaj gde je advokat, navodno, ošamario vozača autobusa, zato što se zagubila torba njegovog sina. Vozač je od pretrpljenog stresa dobio infarkt i ubrzo preminuo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker