POTPISANI UGOVORI: Opština Veliko Gradište podelila 4 miliona crkvama i udruženjima građana

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, potpisao je ugovore sa dobitnicima sredstava za (su)finansiranje programa crkava i verskih zajednica i udruženja građana u 2022. godini.

Foto: Promo

On je pozvao učesnike konkursa da, po okončanju projekta, pokažu i predstave kako su programi realizovani, a one koji nisu prošli u ovom, da konkurišu u sledećem pozivu.

“To su razne ideje. I mi, kao opština, trudimo se da prepoznamo u tim idejama šta je naš interes i vi kroz svoja udruženja to tokom godine i realizujete. Zahvaljujem vam na angažovanju jer je to jedna lepa prilika da kroz vaš rad afirmišete ideje opštine, da se to prenese i van teritorije opštine Veliko Gradište, a naravno i predstavnici crkava vrše određena održavanja tih crkava“, rekao je Milić.

Ove godine za crkve i verske zajednice u opštinskom budžetu opredeljeno je 1,5 miliona dinara, a za udruženja građana 2,5 miliona.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Amen!
    Živ je vladika Ignatie iz Požarevac (a rodom iz Niš) od korona virus’ umro nije, dok je Milića i ostale boranije.

  2. Da li će od sada svećenje vodice, opela krštenja i venčanja biti besplatna. Popovi deru narod a dere ga Vučić. Dokle bre više?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker