MOBILIZACIJA NAPREDNJAKA U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Ko ne dođe 13. novembra na skup SNS-a u Beogradu, dobija otkaz!

Odložena skupština Srpske napredne stranke na kojoj bi trebalo da izaberu novo rukovodstvo održaće se u subotu, 13. novembra, a pripreme naprednjaka iz Braničevskog okruga za odlazak u Beograd uveliko su u toku. Mobilizacija članstva i simpatizera krenula je i po javnim preduzećima i ustanovama, svedoče sagovornici TPKNEWS-a, a kvote za broj po opštinama već se, kažu, polako pune.

Foto: Beta

Skupština SNS-a više puta je dosad odlagana, a poslednji u oktobru zbog, kako je tada saopšteno, nepovoljne epidemiološke situacije. U danu kada je saopšteno da se izborna skupština stranke odlaže za 20 dana, preminule su 52 osobe, a novozaraženo je bilo 5.657 ljudi. Poslednjih dana i nedelja od korone, prema zvaničnim podacima, svakodnevno umre više od 60 ljudi, a broj pozitivnih na dnevnom nivou je iznad 6.000.

Ipak, za sada nema naznaka da će biti ponovnog odlaganja, a u prilog tome govori i što su pripreme uveliko u toku.

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević rekao je ranije da će skupštini stranke prisustvovati 4.000 delegata, ali će tom događaju koji će se održati u “Beogradskoj areni”, prisustvovati mnogo više članova i simpatizera stranke iz cele zemlje.

Kako TPKNEWS saznaje od izvora iz te stranke u Požarevcu, trenutno se održavaju sastanci po svim opštinskim mesnim odborima u Braničevskom okrugu.

– Ljudi se uslovljavaju, ko ne želi da ide, neće dobiti ništa. Oni koji ne odu, dobiće otkaz. To je naređenje koordinatora SNS za Braničevski okrug Aleksandra Jokića i Izvršnog odbora – saznaje TPKNEWS u SNS-u.

Ono što se zna jeste da se aktivno radi na obezbeđivanju podrške iz svih opština iz Braničevskog okruga, a članovi SNS-a koji rade u javnom sektoru imaju zadatak da pored svog obezbede prisustvo još nekoliko ljudi.

– Naređeno je zaposlenima da mobilišu i prijatelje i rodbinu. Članovi SNS-a nevoljno pristaju, plaše se zbog kovida, ali verujem da se svi odazvaju jer su ucenjeni zbog posla. Ko ne može da pođe, mora da obezbedi nekog iz okruženja – kaže jedan od zaposlenih u jednoj od škola u gradištanskoj opštini.

“Mobilizacija” naprednjaka u Braničevskom okrugu je veoma aktivna, a članovi SNS-a koji rade vikendom već uzimaju slobodan dan 13. novembra, a kako potvđuju aktivisti iz opštinskih odbora, autobuse rezervišu i članstvo i simpatizeri koji se spremaju na put.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

14 Komentari

  1. Srpska napredna stranka deluje kao sekta. Tačno je da nas ucenjuju i prete otkazom. Ovo lici na vreme Hitlera. Samo bežanija iz Srbije nas spašava!

  2. Zato ni nema novih radnih mesta u Braničevskom okrugu da bi mogli da ucenjuju narod. Oni koji nemaju posao se nadaju da ce naprednjaci da im obezbede ugovor o delu u nekoj od ustanova opstine a oni koji imaju posao se plaše da ih naprednjaci ne najure sa posla kao sto su mnoge najurili koji nisu išli na mitinge i nisu sakupljali kapilarne glasove. Samo glas protiv naprednjaka može da vas spasi od ove diktature

  3. Новац за плаћање аутобуса иде директно из буџета. Дакле, сви грађани финансирају напредњачло иживљавање. Начелници општина који потписују рачуне за превоз напредњака ће одговарати

  4. Zašto kucevljani idu na miting kad su ih naprednjaci unistili. Nema radnih mesta, narod odlazi iz Kuceva a po svemu sudeci nece biti ni autoputa?

  5. Ужас, када ће престати ово иживљавање над народом? Брука и срамота за режим

  6. Narode ako si bez obraza i mozga idi. Neka te jašu i pljačkaju. Nema te sile koja može da Vas ucenjuje. Ne prodajte veru za večeru jer će te se probuditi gladni.

  7. U Kučevu se vrši do sada nezabeležem pritisak na zaposlene u javnom sektoru,baš kao što ste napisali u tekstu ko ne bude išao za Beograd da ne računa više na radno mesto.

  8. Odlaže se kongresni miting SNS iz razloga što nisu u stanju da mobilišu dovoljan broj sendvičara.

  9. Dno koje smo dotakli sa ovim idiotima, otvorilo se. nemam više reči za zulum i zlo što ludaci sprovode.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker