ZAKAZANA SEDNICA: Gradištanska skupština zaseda u četvrtak

Zamenik predsednika Skupštine opštine Veliko Gradište Božidar Grujić, za četvrtak 29. marta, zakazao je 16. sednicu opštinskog prlamenta.

Gradištanski odbornici na zakazanoj 16. sednicu opštinskog prlamenta razmatraće predloge o minimalnom iznosu izdvajanja na ime troškova investicionog održavanja zajedničkih delova zgrada, o utvrđivanju zona sa propisanim obavezama radova na investicionom održavanju, uslovima, načinu i kriterijumima sufinansiranja radova investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada.

Biće reči i o naknadi za rad pri vršenju odborničke funkcije i naknadi za rad stalnih i povremenih radnih tela koje obrazuje Skupština opštine Veliko Gradišt i naknadi za opštinske većnike.

Na dnevnom redu su predlozi rešenja o davanju saglasnosti na nacrt ugovora o javnom privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje javnog osvetljenja u naseljenim mestima opštine.

Biće predložena Rešenja o davanju saglasnosti na Izveštaj o radu Centra za socijalni rad opština Veliko Gradište i Golubac, izveštaj o poslovanju JKP „Dunav Veliko Gradište“ i Finansijski izveštaj OŠ „Ivo Lola Ribar“ Veliko Gradište, OŠ „Vuk Karadžić“ Majilovac, OŠ „Miša Živanović“ Srednjevo, Srednje škole Veliko Gradište za 2017. godinu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker