HAOS, NEMAR I JAVAŠLUK: Šta se dešava pod svodovima Opšte bolnice u Požarevcu?

Haos, nemar i javašluk je poodavno zauzelo svoje mesto kao opis Opšte bolnice u Požarevcu. Dok su RTS, Pink i Hepy puni priloga o ulaganju u zdravstvo.

Opšta bolnica u Požarevcu

Aktuelna ministarka zavodi red preko režimskih medija, smanjuje liste čekanja i ostalo, dotle u bolnici u Požarevcu pacijenti se odbijaju i vraćaju da čekaju u nedogled. Rukovodstvo bolnice izdaje usmena naređenja bez trunke dokaza, vršeći mobing nad zaposlenima.

Kada dođe do kulminacije na relaciji služba, pacijent, direktor zahteva pismeno izjašnjavanje zaposlenog. Pre toga im, obavezno, usmeno saopšti šta i kako da se napiše i obavezno naglasi da se ne spominje on i njegova interna zabrana u vezi problema koji ima zaposleni. Tako, jedan od svežih primera o predhodno napisanom jeste i pisana izjava doktorke koja je vratila pacijenta sa skenera.

Koliko je trulog u požarevačkoj bolnici dokazuje i činjenica da postoje pojedinci koji stiču enormnu novčanu zaradu, baveći se nezakonitim radnjama.

Po rečima našeg izvora, Iz bolnice se izvlače medikamenti, preprodaju se organi, vozi se prekidi SUV a pokrivalica je ugostiteljski lokal u centru grada.

Koliko je samo kriminal uzeo maha u ovoj ustanovi govori i činjenica da se o svemu javno govori po gradu, dok nadležni ćute.

Bilo bi zanimljivo videti zašto pojedini šefovi u kasne sate obitavaju službene magacine. Zašto se okreće glava i žmuri pred preprodajom sredstava i organa. Kako je uopšte moguće da iz bolnice nestaju delovi, a nekada i čitavi aparati.

Do kada misle nadležni da ćute?

Nastavak tek sledi…

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker