VELIKO GRADIŠTE: Obaveštenje iz udruženje PUŽ pomoć ugroženim životinjama (VIDEO)

Udruženje PUŽ pomoć ugroženim životinjama VelGradište saznali su da braon kujica ima svoju vlasnicu koja se zove Draga (Bosanka) njeno prezime nisu uspeli da saznaju, jer niko nije žele da kaže! 

Kako su rekli iz udruženja PUŽ pomoć ugroženim životinjama VelGradište, – kujica je u teranju i šeta gradom a za njom ovi mužjaci… crnog smo uhvatili i ujeo me je jutros i on živi u starom hotelu “Dunav”, svako jutro ga viđamo sa njegovim vlasnikom, molimo vlasnika da sutra dođe po njega!!!… Molimo vlasnicu da skloni kujicu sa ulice a očigledno se zove Linda – kažu iz udruženja.

– POMOZITE NAM DA JE UHVATIMO I SKLONIMO.. dobili smo dojavu i otišli na licu mesta ali je nemoguće da joj se priđe od mužjaka! ŠTA HOĆETE DA VAM OPET DOĐU ŠINTARI I POKUPE VAŠE PSE.. NAPLATE IZ BUDŽETA OPŠTINE PO psu 14500 DINARA… i onda završe negde u drugoj opštini ili ih eutanaziraju … “valjaju” pare i to sve u krug preko ovih jadnih duša… NESAVESNI STE DO BESVESTI… MI NEĆEMO REŠITI “PROBLEM” AKO NESARAĐUJETE…IMATE BESPLATNE KASTRACIJE I SVE OSTALO I VI I DALJE! Ako volite te pse onda se nepostupa tako, treba i da brinete o njima!!! Na sva glasila govorite “pun grad kučića”! Kao prvo, ajde da mi prošetamo malo gradom sa 300 kuca koje smo o svom trošku sklonili, PA DA VIDITE ŠTA ZNAČI ” pun grad kučića”… sada se pojavili desetak i već ste svi bučni… zovete i noću i danju i kad vam padne napamet! Pored ovog svega još nas prozivate i širite laži na sve strane … imamo samo jedno da kežemo, jer očigledno nerazumete i neželite da razumete… teraj te se više u k. i. pm… i neznamo još koliko skraćenica da vam napišemo… a vi tumačite ovo kako god! – poručuju iz udruženja PUŽ, i dodaju:

– Mi imamo upravni odbor koji odlučuje, koji pas se sklanja, ako je ugrožen i to je to!!! MOLIMO I GRAĐANE IZ GOLUBAČKE I POŽAREVAČKE OPŠTINE DA NAM NE IZBACUJU VIŠE PSE U VELIKO GRADIŠTE, jer se i to dešava imamo svakodnevne pozive!!! Uskoro ćemo vam se obratiti videosnimkom da bih razjasnili neke stvari, jer ima dosta ljudi, koji šire laži o nama! Svaka kleveta biće predata našem advokatu! Pa se vidimo na sudu!!!A DA I ZABORAVISMO DA VAS OBAVESTIMO U VELIKOM GRADIŠTU NEPOSTOJI “AZIL” za pse VEĆ SMO MI UDRUŽENJE, KOJE VOLI ŽIVOTINJE I POMAŽE IM!!! –

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker