NEKOREKTNI RADULOVIĆ: Predsednički kandidat Saša Radulović bio je u Požarevcu, ali nije održao tribinu

Predsednički kandidat Pokreta „Dosta je bilo“, Saša Radulović u nedelju posetio je Požarevac, gde je održao konferenciju za štampu.

Saša Radulović

Prema planu njegovog gostovanja trebalo je da se u 18 časova prošeta gradom i razgovara sa građanima, a u 19 časova u Kongresnoj sali hotela „Feniks“ održi tribinu. To se nije desili, već je u 15 časova došao i održao konferenciju za novinare, ali iz njegovog štaba niko se nije udostojio da našeg dopisnika iz Požarevca obavesti o promeni plana Radulovićevog gostovanja.

– Niko iz Radulovićevog štaba nije ma obavestio da će Radulović otkazati gostovanje na tribini, niti o tome da će održati konferenciju za štampu u 15 časova, tako da sam džabe dolazio u hotele radi njegove tribine. Ovakav Radulovićev potez je, blago rečeno, nekorektan. Kako sam saznao na KZN, od medija su bili pozvani samo BOOM radio i SAT televizija, što je izazvalo revolt kod ostalih požarevačkih novinara – ljutito je rekao naš dopisnik iz Požarevca.

Inače, na pomenutoj konferencije Radulović je kazao da su izbori 02. aprila „za i protiv Aleksandra Vučića“.

– Ovo nisu izbori za pojedinačne kanditate, već je prilika da se građani izjasne šta misle o petogodišnjoj politici Aleksandra Vučića. Mi smatramo da je Vučić vodio katastrofalanu politiku i da je ovo jedinstvena situacija da građani izaberu kako će živeti narednih 5 godina- izjavio je Radulović i pozvao građane da izađu na glasanje jer samo na taj način može doći do promena.

Kako smo, kasnije saznali, Radulović je otkazao svoje gostovanje na tribini u Požarevcu zbog toga što je te večeri gostovao na RTS-u, gde su se predstavljali predsednički kandidati.

TPKNEWS/B.D

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker