VAMPIR OSUMNJIČEN DA JE PRETUKAO ŽENU, TAŠTU I ŠURAKA: Određen pritvor direktoru Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu!

Sudija Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, posle saslušanja osumnjičenog direktora Centra za socijalni rad Danijela Živanovića (37) zvani Vampir iz Velikog Gradišta zbog krivičnog dela nasilje u porodici odredio mu je pritvor do 30 dana.

Foto: Screenshot/Facebook

Inače kako saznajemo, na saslušanju koje je počelo oko 18 sati u utorak, pošto je okrivljeni proveden iz policije u prostorije tužilaštva, osumnjičeni direktor Centra za socijalni rad Danijel Živanović(37) zvani Vampir, negirao je na saslušanju da je počinio krivično delo nasilje u porodici. U iznetoj odbrani u Tužilaštvu tvrdio je da “nije tukao suprugu, već da ju je samo jače stezao, a da se sa šurakom rvao”.

Prema našim informacijama, Živanović je rekao da je sa suprugom Irenom (27) bio u skladnom braku i da su u avgustu prošle godine dobili dete.

– Ona je živela u Austriji, a onda je došla u Srbiju jer se udala za mene. Često mi je govorila da se “nije uklopila u naš način života”. Onda mi je saopštila da želi da se vrati u Austriju i da će tamo povesti dete. Nisam to mogao da prihvatim jer imam samo njega. Ona je u svemu imala podršku svoje majke. Često mi je govorila da će me napustiti i da je detetu mesto uz majku – ovako je počeo svoju odbranu Živanović.

Živanović je, nezvanično, negirao da ju je udario već je tužiocu priznao da ju je “samo malo jače stezao i da zato ima povrede”.

– Optužbe da je udario i taštu Zorku Janković (51) izneo je kao netačne. On je priznao da je došao u fizički sukob sa šurakom Igorom Janković (22) sa kojim se rvao u kući – objašnjava naš izvor i dodaje da su povrede konstatovane i mladiću, ali i Živanoviću kome je polomljen prst i zbog toga je bio u bolnici.

Prema našim saznanjima, Živanović je “krivicu” svalio na taštu koja je imala veliki uticaj na njegovu suprugu.

Nakon saslušanja, sudija Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, odredi je Živanoviću pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku. Takođe je predloženo da mu se produži mera zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom.

Živanović se tereti da je 31. januara, rano ujutru, pre 7 časova, dok je kretao na posao, nakon što mu je supruga Irena Janković (27) rekla da će da ga napusti i vrati se kod roditelja u Đurakovo, zajedno sa njihovim detetom, starim nekoliko meseci, razbesneo i počeo da viče na suprugu i vređa je, a onda je nekoliko puta udario po glavi, grudima i levoj ruci. Posle toga, otišao je na posao.

Kada se vratio s posla, u kući je zatekao taštu Zorku Janković i šuraka Igora, s kojima je odmah započeo svađu, vikao na njih i vređao ih. Taštu je više puta udario pesnicom u glavu i iznad desnog oka, a onda i šuraka, kada je ovaj prišao da zaštiti majku.

Ubrzo je, po nečijem pozivu, stigla policija i uhapsila osumnjičenog, dok u ovoj porodici ranije nije bilo prijava nasilja.

Komšije ove porodice kažu da nisu znali da supružnici imaju probleme.

– Njegova supruga je u Gradište došla iz jednog sela Đurakovo, a inače potiče iz porodice koja živi i radi u inostranstvu. Nismo znali da imaju probleme, a šokirali smo se i kada smo čuli da je i ranije bio nasilan – kažu komšije.

– Žena ga je uvek podržavala, naročito otkako je postao direktor Centra za socijalni rad. Ona je neretko kačila zajedničke fotografije, ali i sve njegove poslovne aktivnosti koje su bile medijski ispraćene šerovala je na društvenim mrežama uz poruke podrške – pričaju komšije.

Kako kažu, Živanović i Irena su u avgustu dobili sina.

– Venčali su se pre dve godine, a prošlog leta su postali roditelji. Viđali smo je sa bebom, delovali su kao skladan par – kažu komšije.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Nekada je bio poznati Petar Blagojević kao vampir iz Kisiljeva kod Velikog Gradišta, u austrijskim izvorima zapisan kao Peter Plogojowitz (nemački) “Vampir von Kisiljevo”. Ali, kako se vremena menjaju, sledeća vampirska titula pripašće komšijama u Velikom Gradištu. Aferim!

    1. Tom mladom čoveku je nadimak Vampir. A komšije i oni koji su prolazili pešačkom stazom pored njegove kuće vrlo lepo su čuli urlanje na pok. majku,oca. Sestra se iselila iz kuće zbog njega a roditelji zidali kuću dovoljno veliku za oboje. Kolege ga nisu podnosile,bivša prijavljivala za nasilje. Zašto imam utisak da je vama krivo što se sve zna. Pa ljudi su pričali kakav je, ne samo komšije a i vrlo se lepo čuo. Da niste i vi jedan od takvih?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker