POTVRĐENO, STIŽE MALOVIĆ-ŠEF: Počinje disciplinovanje požarevačkih naprednjaka

Posle održanog mitinga u Nišu i najvljenih unutarstranačkih izbora u Srpskoj naprednoj Stranci izvršni odbor je ipak prelomio I doneo odluku da Branko Malović, zvani Šef, posle unutarstranačkih izbora postane novi koordinator SNS za gradski odbor Požarevac.

Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo iz visokih naprednjačkih krugova, a prema navodima najviših funkcionera Izvršnog Odbora SNS za Istočnu Srbiju i Braničevski okrug, dolazi do zvanične razmene koordinatora. U Požarevac, ipak dolazi da “koordinira”, Branko Malović-Šef, dok sadašnji koordinator, Luka Petrović, preuzima fisoku stranačku funkciju u Beogradu I dobiće gradsku funkciju da učestvuje u pripremama za Beogradske izbore.

Kako kaže naš izvor, Aleksandar Aca Jokić ostaje koordinator za ostale Opštine Braničevskog okruga, dok se za pomagača Maloviću pominje pomilovani Zoran Milojević Zelja, koji će pomagati Maloviću oko disciplinovanja neposlušnih i korumpiranih lokalaca. Zelja je, inače, pomilovan zbog tuđih grešaka koje je preuzeo na sebe, ali je nagrađen za lojalnost I dodeljeno mu je da koordinira Srpskim Opštinama na Kosovu, a polako se vraća i na teritorije gde je već dobro upoznat sa situacijom.

Naime, gradskom odboru Požarevac, sledi burna jesen. Branko Malović-Šef je uspeo da zavede red u Podunavskom, Južnobanatskom I Moravičkom okrugu. Uspeo je da disciplinuje lokalne prevarante koji koriste stranačke funkcije za lično bogaćenje i promociju, a kako kaže naš izvor, Malovićev generalni zadatak je da reanimira pokidane stranačke infrastrukture i, bez biranja sredstva, disciplinuje prevarante koji nanose veliku štetu ugledu i rejtingu SNS-a.

Naprotiv, sa Zeljom ili bez Zelje, ekipa TPKNEWS-a želi toplu dobrodošlicu gospodinu Branku Maloviću-Šefu.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker