JAVIO SE BOJAN SA MALTE: “Nije tačno da sam skočio sa terase! Živ sam, zdrav i u komadu!”

Bojan Milojević (26) iz Velikog Gradišta, koji se nalazi na privremenom radu na Malti, a, o kome je jutros na našem portalu objavljeno da je skočio sa terase drugog sprata, jer mu supruga pretila da će mu oduzeti dete, živ je i zdrav!

Bojan Milojević

Nakon jutrošnje objave o Bojanovom pokušaju samoubistva, našu redakciju preplavile su poruke i telefonski pozivi rođaka, prijatelja i rodbine da to nije tačna informacija, jer Bojan nikada ne bi digao ruku na sebe.

U međuvremenu, stupili smo u kontakt sa Bojanovom porodicom koja je takođe tvrdila da je Bojan dobro i da nije tačno da je pokušao da izvrši samoubistvo, već da se nalazi na poslu i zbog toga ne može niko da stupi sa njim u kontakt.

Bojan nas je nakon dolaska sa posla nazvao na broj telefona koji smo ostavili njegovoj porodici, i u razgovoru sa njim objasnili smo mu kako je do nas stigla vest da je pokušao da izvrši samoubistvo. Zamolio nas je da to ne objavljujemo, jer je profil sa koga su nas kontaktirali hakovan pre par meseca, i hoće da pokuša da sazna ko ima u interesu da širi ovakve neistine.

Bojan je sa Malte svima poručio, da ne treba da brinu, jer nije tačno da je hteo da pokuša da izvrši samoubistvo, kao što je nama javljeno, već je živ, zdrav i u komadu!

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker