PO HITNOM POSTUPKU: Direktorka Centra za socijalni rad opštine Kučevo podnela ostavku

U Svečanoj sali SO Kučevo, uz poštovanje svih zaštitnih mera predviđenih merama donetim tokom vanrednog stanja, u ponedeljak 27. aprila održana je sednica lokalnog parlamenta po hitnom postupku.

Slađana Maranović – Nikolić

Na dnevnom redu su bile tri tačke: usvajanje Rešenja o prestanku funkcije direktorke Centra za socijalni rad za opštinu Kučevo, usvajanje Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktorka Centra za socijalni rad za opštinu Kučevo i usvajanje rebalansa budžeta za ovu godinu.

Sednica je sazvana iz razloga pošto je direktorka Centra za socijalni rad za opštinu Kučevo Slađana Maranović – Nikolić podnela ostavku zbog toga što na predlog resornog ministra Zorana Đorđevića treba da bude postavljena na mesto direktorke Gerentološkog centra u Nišu.

Umesto Slađane Maranović – Nikolić za novog v.d. direktorka Centra za socijalni rad izabrana je Nevena Jovanović-Trailović master diplomirana pravnica.

Nova direktorka Nevena Jovanović-Trailović

U okviru treće tačke odbornici su usvojili “rebalans” budžeta i to na rashodnoj strani – došlo je do promena pojedinih aproprijacija tako što su kod Štaba za vanredne situacije povećane pozicije specijalizovanih usluga, materijala (nabavka potrebne zaštitne opreme, dezinfikacionih sredstava…) i naknade za socijalne rashode (paketi humanitarne pomoći za socijalno ugrožene i penzinere sa primanjima ispod 30.000,00 din.).

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker