NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD KUČEVA: Krenuli kod lekara, pa poginuli 5 kilometara od kuće

Miodrag Paunović (70) iz Kučeva i Verica Ristić – Novaković (54) iz Voluje poginuli su u utorak ujutro, kada su krenuli kod lekara, ali je kod zaseoka Lanka u ataru sela Voluja kod Kučeva, njihov “reno laguna” sleteo sa puta.

Foto: Arhiva

Šta je uzrok nesreće, ubrzo nakon što su krenuli ka Kučevu, nije poznato i u rasvetljavanju svih okolnosti trebalo bi da pomogne veštačenje automobila, ali i obdukcija tela poginulih, posebno vozača Paunovića.

Naime, u ovom momentu ne odbacuje se mogućnost da je vozaču Paunoviću pozlilo i da je izgubio kontrolu nad volanom. Sleteli su sa puta, a koliko je udarac bio silovit svedoči i to da je “reno laguna” bio potpuno uništen i da su pripadnici Sektora za vanredne situacije morali da izvlače tela vozača i njegove saputnice.

Meštani Voluje kažu da ne pamte da je u nekoj nesreći u selu stradalo dvoje.

“Koliko smo čuli krenuli su kod lekara, i to oboje. Nisu stigli, poginuli su na pet kilometara od kuće”, navode meštani ovog kučevskog sela.

Paunović je rodom iz Voluje, ali je veći deo života proveo u Kučevu i Austriji, čiju penziju je stekao. Miodrag se navodno razveo od prve supruge i vratio u rodno selo, gde je sagradio kuću. Verica se udala u Voluju, i iz prvog braka ima troje dece, dva sina i ćerku. Nikada nije bila zaposlena, a posle smrti supruga, udala se za jednog meštanina sela i u tom braku je bila desetak godina.

“Pre nekoliko meseci, nešto su se posvađali, pa ga je napustila i otišla kod sina, koji inače živi u Paunovićevom komšiluku. Miodrag je tada bio sa drugom ženom, ali koliko smo čuli, nju je oterao i pre otprilike mesec dana započeo vezu sa Vericom. Očito im se nije dalo da iz nekog razloga zajedno dočekaju starost”, kažu Volujčani.

(Tpknews.com/Blic)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker