UBEDILA GA CRVENOKOSA: Nedinić se žalio Savetu za štampu jer smo ga nazvali prevarantom i pijanicom, a njegove saradnike budalama i fašistima!

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić, uputio je žalbu Savetu za štampu zbog, kako je naveo, „neprofesionalnog i nekorektnog odnosa portala “TPKNEWS” iz Topolovnika kojim se krši Kodeks novinara Srbije“.

On se žali na to što je naš portal nazvao njega prevarantom i pijanicom, a njegove saradnike budalama i fašistima, jer je to dozvoljeno samo naprednoj eliti i njihovom vrhovnom vođi Aleksandru Vučiću.

U žalbi Savetu za štampu, Nedinić je naveo da je u pet povezana teksta „TPKNEWS“ i njeni autori, “sa ciljem i namerom”, prekršili čitav niz odredbi Kodeksa novinara Srbije, među kojima su sa naše strane iznete uvrede neprimerene za javni medijski prostor, iznošenje neistina i svesno prećutkivanje činjenica, korišćenja samo jednog izvora.

Nedinić je podneo žalbu na tekstove “NA DAN OSLOBOĐENJA: 8. oktobra, svečani defile Zorane Mihajlović na mostu „Gospodar Veliki“ u Petrovcu na Mlavi“, “UTONUO 6 CENTIMETARA: Odloženo otvaranje mosta „Gospodar veliki“ u Petrovcu na Mlavi“, “SENZACIONALNO: Most u Petrovcu na Mlavi „Gospodar veliki“ stigao i do Skupštine Srbije! (VIDEO)“, “TRAŽIMO ODGOVORE: Pozivaju se građani opštine Petrovac na Mlavi da u ponedeljak dođu ispred opštine!” a posebno na tekst “PREPLIĆE JEZIKOM: Kako su Nedinić i njegove fašističke budale nasamarili građane Petrovca (VIDEO)“, jer iznošenje ovakvih uvreda u javnost dozvoljeno je samo naprednoj eliti i njihovom vrhovnom vođi Aleksandru Vučiću.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker