PREPLIĆE JEZIKOM: Kako su Nedinić i njegove fašističke budale nasamarili građane Petrovca (VIDEO)

Duško Nedinić, petrovački prevarant i pijanica iživljava se i leči svoje komplekse podsmevajući se i maltretirajući Petrovčane. Danas je sa svojim budalama, u najvećoj tajnosti održao konferenciju za medije koju je prehodno otkazao.

Foto: Privatna arhiva

Nakon najavljene, pa otkazane vanredne konferencije za medije za ponedeljak 14. oktobra u 10:00 časova, Duško Nedinić je ipak održao, ali u 13:00 časova, u najvećoj tajnosti i prisustvu samo režimskih medija.

Nije ni prvi, a po svemu sudeći, verovatno ni poslednji put da se onaj koji predstavlja opštinu služi lažima i svakojakim prevarama zarad ličnog interesa i očuvanja fotelje, ali u ozbiljnom smo problemu ako predsednik opštine koji se, inače, poslednjih godina ističe u pijančenju, ucenama, krađi državnih para i prevarama, ne ume da javno stane pred svojim građanima koji su ga doveli na to mesto na kom se nalazi, je dokaz kolika je perfidna osoba. Ili sme, ali se plaši da će biti linčovan.

Poslušajte petrovačkog prevaranta i pijanicu šta je sve rekao na vanrednoj konferenciji za medije iza zatvorenih vrata zbog najavljenog dolaska velikog broja nezadovoljnih građana Petrovca na Mlavi i straha od linča.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker