UKINUTA NOVČANA POMOĆ MAJKAMA: Crnogorski golubački zet donosi nove odluke, koje ne važe za Srpsku decu!

Na sednici Skupštine opštine u Golupcu, koja je održana u petak 27. avgusta, na zahtev crnogorskog golubačkog zeta i ujedno starog-novog predsednika ove podunavske opštine, doneto je i usvojeno par bitnih odluka za njihovu decu, ali koje ne važe za Srpsku decu.

Crnogorski golubački zet, dr Nebojša Mijović

Kako saznajemo od našeg opštinskog insajdera iz Golupca, s obzirom da se okolnosti ove održane sednice drže pod velom tajne na kojoj je bilo prisutno 18 odbornika, od koji je 15 odbornika SNS-a za našu decu, izglasalo suspendovanje odluke o novčanoj pomoći majkama koje rode treće dete u iznosu od 25.000 dinara, dok su tri odbornika opozicije bili protiv. Ujedno, suspendovana je i odluka o dodeljivanju pomoći za majke koje imaju šest i više dece.

Takođe, donete su i dve veoma diskutabilne odluke. Prvo je doneta odluka da članovi opštinskog veća primaju platu u rasponu od 50.000-80.000 dinara, iako je obrazloženje za stavljanje van snage odluke o pomoći majkama, da opština nema novca zbog epidemije koronavirusa.

Druga odluka je, da je van dnevnog reda ubačeno da se izglasa mogućnost da stari-novi predsednik opštine, crnogorski golubački zet dr Nebojša Mijović, opet, mimo zakona, radi 4 sata u ordinaciji, a 4 sata u opštini za punu platu, iako je to nezakonito, što je već i donetim rešenjem obavestila opštinu Agencija za borbu protiv korupcije, o čemu je portal TPKNEWS u više navrata već pisao.

Podsetimo, dr Nebojša Mijović je Crnogorac rodom iz Berana, koji se pre 2010 godine, nakon što je upoznao svoju suprugu, doselio u Golubac, i postao crnogorski golubački zet.

(Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker