TVRDIO DA JE ISUS: Nastavnik muzičkog iz Petrovca na Mlavi, hitno prebačen u ludnicu!

Nastavnik muzičkog Ljubiša Milivojević (49) iz Petrovca na Mlavi, koji je 2018. godine uhapšen nakon što je udario učenika i napao direktora Srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi, gde je tada bio zapošljen kao profesor muzičkog, prebačen je u psihijatrijsku bolnicu u Kovinu.

Nastavnik muzičkog Ljubiša Milivojević

Kako saznaje TPKNEWS, u utorak 2. novembra, Ljubiša Milivojević (49) iz Petrovca na Mlavi, koji je predavao muzičko u OŠ “Žarko Zrenjanin” Veliko Laole i OŠ “Branko Radičević” Melnica/Stamnica, a koji od ranije ima psihičkih poremećaja, završio je u ludnici u Kovinu, jer je tvrdio da je Isus.

Inače, da podsetimo, 2018. godine, učenici Srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi, nakon ne reagovanja nadležnih, obratili su nam se za pomoć, jer ih je profesor muzičkog Ljubiša Milivojević (46) psihički, a nekad i fizički maltretirao.

Učenici su nam tada ispričali da se većina dece na njega žalila jer je zbog mentalnog stanja u kome se nalazio, u više navrata kada je dolazio na časove, pretio i omalovažavao decu ukoliko je neko odbijao da radi onako kako on kaže, i nazivao ih svim mogućim pogrdnim rečima. Na časovima ih je čak učio i da je duvanje trave sasvim normalno.

Iako je tada bilo pokušaja da se ceo ovaj slučaj zataška od strane nadležnih iz škole, a i opštine Petrovca na Mlavi. Direktor Srednje skole “Mladost” Aleksandar Filipović, nakon našeg prisanja je popustio i potvrdio da su svi zaposleni u školi bili upoznati sa time da je profesor Milivojević psihički bolesnik.

Međutim, bez obzira što Ljubiša Milivojević ima podebeo dosije, zbog droge, nasilničnog ponašanja, par puta je hteo da izvrši i samoubistvo i na koga se dosta učenika žalilo na njegovo nasilničko ponašanje za vreme nastave, on je udaljen iz Srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi, ali je zato nastavio da predaje muzičko kao nastavnik u OŠ „Žarko Zrenjanin“ Veliko Laole i OŠ „Branko Radičević“ Melnica/Stamnica.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker